Josep Antón s'adjudica el Torneig Estatal de tennis de taula

El jugador del primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat, de 33 anys, ha estat el millor de la categoria absoluta, entre un total de 48 participants. Aquest és el títol individual més important de la seva carrera esportiva

Josep Antón Velázquez, jugador del primer equip de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, s'ha adjudicat el Torneig Estatal de tennis de taula, en la categoria absoluta masculina, entre un total de 48 participants. Aquest és el títol individual més important de la seva carrera esportiva. Es tracta del segon campionat més important de l'Estat espanyol després del Campionat d'Espanya. L'organitza la Federació Espanyola de Tennis de Taula.

En la final, el palista de Sant Cugat ha superat el també jugador català, Jordi Saguer (Tramuntana Figueres), exjugador de Divisió d'Honor, per 3 punts a 2. Aquest ha estat el quart Torneig Nacional consecutiu que ha jugat Josep Antón.

Un balanç de 8 victòries i 2 derrotes
En aquest Torneig Estatal, que s'ha jugat del 28 de febrer al 2 de març, a Valladolid, Josep Antón ha jugat un total de 10 partits, amb un balanç de 8 victòries i 2 derrotes. En la primera fase del campionat ha finalitzat 2n de 6 jugadors, amb 3 victòries i 2 derrotes (els 2 primers partits que ha jugat), i en la segona fase, ha guanyat els 5 partits.

Josep Antón: "Estic en el millor moment de la meva carrera esportiva"
En declaracions al TOT Sant Cugat, Josep Antón, de 33 anys, ha assegurat que "estic en el millor moment de la meva carrera esportiva. He fet un salt qualitatiu important". Respecte el torneig, el palista de Sant Cugat ha assenyalat que "a mesura que anava jugant els partits, les sensacions que tenia eren millors".

El primer equip, en zona de promoció d'ascens
El sènior A de la UE Sant Cugat afronta els últims 5 partits de la lliga regular al grup 4 de la Primera Nacional amb l'objectiu d'aconseguir una de les tres primeres posicions que donen el dret a jugar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, la categoria de plata del tennis de taula espanyol.

Aquest dissabte, 8 de març, la UE Sant Cugat rep el líder de la categoria, el Termotour Calella, que té 8 punts més que els santcugatencs, que ocupen el 2n lloc. El partit començarà a les 18 hores, a la Sala de Tennis de Taula del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler.

 
Comentaris

Destaquem