Josep Antón vol revalidar el títol mundial de trucs de tennis de taula

És jugador del primer equip de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat. Aquest campionat, l'Stiga TrickShot Showdown 2014, l'organitza la Federació Internacional de Tennis de Taula (ITTF)

Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga. FOTO: Amanda Bernal Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga. FOTO: Amanda Bernal
Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga. FOTO: Amanda Bernal Josep Antón, a la dreta de la imatge, en un partit de lliga. FOTO: Amanda Bernal
Josep Antón Velázquez, jugador del primer equip de la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, torna a participar al concurs mundial de trucs de tennis de taula, l'Stiga TrickShot Showdown 2014. El palista santcugatenc, campió de la primera edició celebrada al 2013, torna a ser un dels favorits per guanyar aquest campionat que organitza la Federació Internacional de Tennis de Taula (ITTF) i la marca esportiva Stiga.

Antón: "És molt més espectacular, increible i fantàstic que el d'ara fa un any"
El palista de Sant Cugat ja ha presentat oficialment el seu nou truc, que considera "molt més espectacular, increible i fantàstic que el d'ara fa un any". El truc d'aquest jugador, que milita a la Primera Divisió Estatal (la categoria de bronze del tennis de taula espanyol), ja està tenint molta acceptació a les xarxes socials, després que la ITTF hagi oficialitzat el concurs.

Ara tot just ha començat la primera fase de l'Stiga TrickShot Showdown 2014 i es classificaran per a la següent fase els trucs més vistos.

Josep Antón va ser l'únic jugador català que va participar en la primera edició i ho va fer amb tres videos, entre un total de 88 videos presentats al concurs.

 
Comentaris

Destaquem