Josep Díaz Carretero i Mireia Guarner Pique guanyen la Cursa Medijocs 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona ha organitzat per 15è any la cursa de 8km en la que hi han participat 300 corredors

El guanyador de la cursa en la categoria absoluta ha estat Josep Díaz Carretero, que ha parat el cronòmetre en 28 minuts justos que li han servit per completar els 8 quilòmetres de la cursa organitzada pel Col·legi de Metges de Barcelona per 15è any. La vencedora en la categoria femenina ha estat Mireia Guarner Pique, que ha completat el recorregut pel Parc de la Pollancreda en 31 minuts i 43 segons.

A diferència de l'edició anterior, el bon temps ha acompanyat els 300 corredors inscrits, un terç dels quals metges i 40 de categoria infantil. Precisament, Ariadna Campoy Morell ha estat la guanyadora en categoria femenina de la cursa d'1 quilòmetre per als més menuts amb un temps de 4 minuts i 46 segons, mentre que en Jan Ubach Mases ho ha sigut de la categoria masculina gràcies a un temps de 3 minuts i 58 segons.

El santcugatenc José Luis Cabrera, guanyador de l'edició de la Cursa Medijocs 2018, ha estat tercer enguany amb un temps de 28 minuts i 58 segons. Sí que ha sigut, però, el primer dels metges en passar per la línia de meta.

Els participants han gaudit de bon temps durant els 8km. FOTO: Lali Álvarez

20190427083051 749A3640

L'orgnaització, satisfeta

Lourdes López, des de l'organització de la cursa, s'ha mostrat satisfeta amb les inscripcions: "3 setmanes abans de la cursa d'avui ja vam haver de tancar les inscripcions perquè s'havien omplert totes les places". D'aquesta manera, l'edició del 2019 ha estat la que més d'hora ha tancat les places, segons ha informat l'organització. També és destacable que d'aquests 300 participants, el 30% han estat dones.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem