Josep March rep l’Insígnia d’Argent de la Federació Catalana d’Handbol

El santcugatenc, que va ser president del CH Sant Cugat entre els anys 2007 i 2011, rebrà aquest divendres el guardó, en la 25a Festa de l’Handbol Català. Diu que “també és un reconeixement de la federació cap a la nostra entitat”

El santcugatenc Josep March, expresident del Club Handbol Sant Cugat, rebrà aquest divendres a la nit l’Insígnia d’Argent de la Federació Catalana d’Handbol, en reconeixement a la seva dedicació a l’handbol. March rebrà aquesta distinció en el decurs de la 25a edició de la Festa de l’Handbol Català, que se celebrarà a la Fira de Sabadell.

En declaracions al TOT Sant Cugat, March ha assenyalat que aquest reconeixament l’ha “sorprès”. “Agraeixo aquesta distinció. Crec que en els quatre anys que vaig ser president del Club Handbol Sant Cugat vam fer una bona feina. També és un reconeixement de la federació cap a la nostra entitat”, ha detallat.

Josep March va ser president del CH Sant Cugat entre els anys 2007 i 2011 i membre de la junta directiva i secretari de l’entitat entre el 2003 i el 2007. En l’actualitat, March és tresorer de la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat i vocal de l’Associació de Clubs d’Handbol Catalans (ACAT).

En els últims anys, l'expresident del CH Sant Cugat, Josep Lluís Rius (insígnia d’or) i dos exjugadors del primer equip del CH Sant Cugat, Juanjo González i Esteban Rodríguez (trajectòria esportiva), també han estat reconeguts per la Federació Catalana d’Handbol.

 
Comentaris

Destaquem