Josep Maria Félez continua al capdavant de la Penya Blaugrana Sant Cugat

L'actual president de l'entitat santcugatenca renova en ser la seva l'única candidatura que es va presentar a les eleccions

Josep Maria Félez arrenca un nou mandat a la Penya Blaugrana Sant Cugat, després de ser l'única candidatura que es va presentar en les eleccions, tal com es va ratificar en assemblea celebrada el divendres 31 de març. Amb això, Félez inicia el seu 6è mandat com a president de l'entitat santcugatenca, després de 22 anys com a president.

En aquest nou mandat, Félez té clar els principals objectius: "Volem reforçar l'Escola de Futbol Hristo Stoichkov i potenciar la nostra àrea social. Som una de les penyes blaugranes amb més socis de tot el món i això és gràcies a la nostra branca esportiva i social". L'actual president, a més, ha lloat la tasca dels seus predecessors i ha agraït a tothom que ha format part dels 44 anys d'història de l'entitat: "Vull fer un agraïment a tots els presidents de la PB Sant Cugat i a totes les persones que han format part en algun moment de l'entitat. Venim de superar una pandèmia molt dura, en la qual hem tingut pèrdues importants, però encarem una nova etapa amb molta il·lusió".

Amb tot, en aquest nou mandat, Josep Maria Félez estarà acompanyat per Pau Pulido (vicepresident i tresorer), Sergi Fontgivell (vicepresident segon), Francesc Robert (vicepresident tercer), Rafael Morro (secretari) i els vocals Pep Milà, August Illa, Josep Solà, Guillem Lardín, David Barco, Eduard Escoda i Jordi Paré.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem