Jugadors del Rugby Sant Cugat en el triomf de Catalunya en l'Estatal de Seleccions

El combinat català va guanyar en la categoria sub-16 i va ser bronze en la categoria sub-18

Els jugadors del Club de Rugby Sant Cugat Aritz Giménez, Xavi Pejó, Aleix Ribera i Isaac Machado van guanyar amb la selecció de Catalunya sub-16 el Campionat d'Espanya per Seleccions Autonòmiques. L'equip català va certificar el títol, després de guanyar en la darrera jornada 22 a 27, a la Comunitat Valenciana, el diumenge 25 de febrer.

Durant la competició, la selecció catalana va mostrar la seva superioritat, i és que va guanyar tots els partits disputats. Així, a més del triomf davant la Comunitat Valenciana, Catalunya derrotava 27 a 7 a Castella i Lleó, 50 a 3 a Euskadi, 13 a 16 a Madrid i 22 a 5 a Andalusia.

D'altra banda, els jugadors Martí Clariana, Luca Belsa, Tiziano Peloso, Max Belsa, Roger Martínez, Jan Ripol i Ferran Gimeno van ser bronze amb l'equip sub-18. El combinat català va ser capaç de guanyar a Castella i Lleó per 36 a 10, 24 a 19 a Euskadi i 40 a 0 a Andalusia. Les derrotes davant Madrid (47 a 0) i la Comunitat Valenciana (34 a 12) els relegaven a la 3a posició.