Júlia Caravantes, medalla de plata en el Campionat d'Espanya de patinatge artístic

La santcugatenca va assolir la medalla en infantil en la modalitat de Solo Dance

La santcugatenca Júlia Caravantes es va adjudicar la medalla de plata en el Campionat d'Espanya de patinatge artístic de Solo Dance en la categoria infantil, una competició que es va disputar a Gandia (Comunitat Valenciana), entre el dilluns 17 i el dimecres 19 de juny. La patinadora del CPA Ripollet va aconseguir finalitzar en la 2a posició tant en la part obligatòria com en la de dansa lliure, certificant així la medalla de plata.

Així doncs, en la modalitat obligatòria, la santcugatenca sumava un total de 34.04 (després d'assolir 15.37 en la primera ronda i 18.67 en la segona ronda). Pel que fa a la modalitat lliure, la patinadora obtenia una puntuació total de 40.08, gràcies als 19.83 en l'element tècnic i els 20.25 del component del programa.

Amb una puntuació total de 74.12, Júlia Caravantes es penjava la medalla de plata del Campionat d'Espanya de patinatge artístic de Solo Dance en la categoria infantil, una competició que va comptar amb 21 participants, només superada per la patinadora Leire Galera (Artistic Skating Cunit). El podi el completava la patinadora Gema Gilabert (CP Castelló de la Ribera), amb una puntuació total de 69.60.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem