Julià López-Arenas Montes, primer candidat a la presidència de l'Handbol Sant Cugat

El santcugatenc confirma la seva intenció de presentar-se a les eleccions del 8 de març amb una junta directiva conformada entre 13 i 15 socis del club vermell-i-negre

Després que Miquel Catarineu anunciés la seva retirada, un mandat després de sortit vencedor, el Club Handbol Sant Cugat es troba en mig del procés electoral i ja coneix un primer candidat per a la presidència: Julià López-Arenas Montes. Amb això, de moment aquesta és l'única opció que s'ha erigit com a candidatura per a les eleccions del 8 de març, unes eleccions convocades el darrer 7 de gener per part del president sortint.

Aquest santcugatenc porta vinculat al club d'ençà que el seu fill comencés a jugar en l'equip infantil de 1r any (en aquesta temporada, el jove milita en el juvenil de 2n any). A més, Julià López-Arenas, juntament amb 12 socis per ara confirmats, pretén agafar el relleu de la junta sortint i continuar el treball fins ara realitzar per Miquel Catarineu i el seu equip de treball.

D'aquesta manera, així explica Julià López-Arenas els principals objectius d'aquesta nova candidatura: "Volem consolidar el model esportiu actual, millorant les petites coses que han mancat. A més, pretenem potenciar la vida social del club i reforçar la branca del femení", una branca que el mateix candidat valora com un gran èxit de la junta sortint, ja que la temporada vinent, el club vermell-i-negre tindrà un equip femení en cada categoria.

Amb això, aquesta nova junta, liderada per Julià López-Arenas, comptarà amb Iñaki Zurbano i Jose Manuel Àlvarez com a vicepresidents; Juan Antonio Ortega exercirà com a secretari i el rol de tresorer l'assumirà Joan Ramírez. A més, Joan Sancho serà l'únic soci de la darrera junta que continuarà com a vocal, a més de seguir en la direcció tècnica esportiva del CH Sant Cugat, i es contempla la possibilitat de tenir entre 7 i 9 vocals més.

Finalment, Julià López-Arenas ha volgut remarcar el paper de Miquel Catarineu i el seu equip de treball: "Nosaltres volíem que continuessin un mandat més; tanmateix, ells creuen que és una cursa de relleu i ha arribat el moment de què altres continuem el seu projecte. Des d'aquí, volem agrair que s'hagin ofert per ajudar-nos i fer el traspàs de les millors maneres possibles, en cas de ser finalment l'única candidatura presentada".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem