Julià López-Arenas segueix sent el president de l'Handbol Sant Cugat

El president del club vermell-i-negre en el darrer mandat ha guanyat les primeres eleccions de la història del club per davant de Carles Xifré, l'altra candidatura presentada

Julià López-Arenas continuarà 4 anys més al capdavant del Club Handbol Sant Cugat, després d'haver guanyat les primeres eleccions de la història del club vermell-i-negre, que s'han celebrat el diumenge 29 de gener. López-Arenas ho ha fet amb 51 vots a favor, dels 94 que han votat, mentre que Carles Xifré, l'altre candidat, ho ha fet amb un total de 43 vots, dels 130 socis que tenien dret a vot.

Amb això, el candidat vencedor ha destacat l'alta participació dels socis en les primeres eleccions de la història del club santcugatenc: "Estem molt contents per l'alta participació, amb més d'un 70%, i agraeixo als socis que hagin votat. La imatge del club ha sortit molt reforçada, ja que hem demostrat que les coses es poden fer bé. Ha estat un procés exemplar".

López-Arenas, a més, ha assenyalat que l'objectiu de la candidatura és demanar en assemblea canviar els estatus perquè cada president pugui estar un màxim de 2 mandats al capdavant del CH Sant Cugat: "Els socis han de prendre la responsabilitat de participar en els òrgans de govern, així que demanarem limitar a 2 mandats la presidència del club, amb efecte retroactiu, sent aquest el meu últim mandat".

El candidat escollit arrenca el seu segon mandat al capdavant del nostre club, després d'assumir la presidència l'any 2019. En aquest mandat, la junta directiva de López-Arenas està formada per Jose Manuel Álvarez (vicepresident), Gerard Fargas (tresorer), Juan Antonio Ortega (secretari), Helena Puig i Francesc Puigmartí (vocals), Amaya Orio (promoció branca femenina), Joan Ramírez i Anna Maymús (assessorament econòmic), Pere Omedes (cinquantenari), Artur Crespo (comunicació, imatge i disseny) i Horacio Mayol (arts gràfiques). Entre els principals propòsits d'aquest mandat es troba la incorporació d'un sotsdirector esportiu i d'un preparador físic específic per a la branca femenina i l'aposta pel planter i la branca femenina.

Per la seva banda, l'altre candidat, Carles Xifré, ha donat l'enhorabona a la candidatura vencedora i ha assegurat continuar treballant pel club: "Són les primeres eleccions del club i hem tingut una participació molt alta, i és de celebrar perquè significa que la gent té interès pel club. Finalment, ha estat una altra candidatura la vencedora, però accepto el resultat i felicito Julià López-Arenas. Jo continuaré treballant pel club amb la mateixa il·lusió en el lloc que em pertoqui".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem