Júlia Menéndez deixarà la selecció

La santcugatenca i capitana del combinat espanyol assegura que ja no tornarà a competir amb la selecció

Júlia Menéndez, capitana del Junior FC i de la selecció espanyola d'hoquei herba, està vivint un dels moments més difícils de la seva carrera esportiva. Amb la il·lusió d'anar als seus segons Jocs Olímpics esvaïda, després que la selecció es quedés aquest dijous sense opcions al Preolímpic, la santcugatenca intenta encaixar de la millor manera el cop.

En declaracions fetes a aquest mitjà, Menéndez ha explicat que l'equip està molt tocat: "és el pitjor que he patit mai a nivell esportiu", ha dit. La capitana fa autocrítica: "No hem estat a l'altura de la competició i això fa que perdis contra Bèlgica i Irlanda. No hem desplegat el joc que veníem fent els últims mesos, i ho hem pagat car".

Espanya va perdre totes les seves opcions d'anar als Jocs en caure derrotada, primer contra Bèlgica (1-0) i després contra Irlanda (3-2). Aquestes dues seleccions seran les que es disputin la plaça. "Serà costós tirar la situació endavant, però no queda més remei. Ens hem d'aixecar i seguir caminant", ha reconegut.

No tornarà amb la selecció
Júlia Menéndez també té clar que aquesta era la seva última oportunitat d'anar a uns Jocs Olímpics. La santcugatenca ha assegurat que deixarà la selecció: "Espero de veritat que Espanya pugui participar en els següents Jocs i en totes les competicions anteriors, com és el Mundial d'aquí a 2 anys. Jo aquest cop animaré des de fora". Ho corrobora: "Deixo la selecció després de més de 8 anys a l'equip absolut. És una llàstima acabar així, però alhora m'emporto també molts bons moments i records viscuts amb jugadores, companyes i amigues i també amb els diferentes entrenadors i staff".

Menéndez, amb 26 anys, ha jugat més de 100 partits internacionals amb la selecció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem