El Junior FC acarona el Campionat de Catalunya, però se li escapa en els darrers segons

Els blau-i-negres han cedit el títol davant de l'Atlètic Terrassa HC en la final en un fatídic minut

El masculí del Junior FC ha deixat escapar el títol del Campionat de Catalunya d'hoquei sala, i és que els blau-i-negres han perdut 2 a 3 en la final davant de l'Atlètic Terrassa HC, el diumenge 22 de gener. Els santcugatencs tenien el títol a tocar, però un minut fatídic en el final del partit els deixa amb la mel en els llavis.

Amb això, el conjunt egarenc ha estat el primer en colpejar, i és que en l'inici del 2n quart, han aconseguit perforar la xarxa del Junior FC. El gol, però, ha esperonat ràpidament als blau-i-negres, que amb una diana de Pablo Espino, han tornat a posar la igualada abans del pas pels vestidors.

En la represa, els santcugatencs han sortit millor sobre la pista de joc, i amb una diana d'Oriol Serrahima quasi a les acaballes de 3r quart, han agafat la iniciativa en el marcador. Quan tot semblava que el títol es desplaçaria a Sant Cugat, un fatídic minut ha deixat al Junior FC sense poder alçar-se amb el Campionat de Catalunya, encaixant 2 gols en els darrers instants del partit.

El Junior FC arribava a la final, després d'haver eliminat en les semifinals al seu filial, l'HC Sant Cugat, per un resultat de 5 a 2, en un partit en el qual el primer equip deixava sentenciat en l'inici del 3r quart (5 a 0). Els blau-i-negres, a més, accedien a les semifinals gràcies a liderar amb mà sòlida el grup A, amb un ple de triomfs (7 a 0 contra el Sarrià HC, 2 a 3 vers el Club Egara, 4 a 3 amb el FC Barcelona i 2 a 6 davant el Club Egara 1935).