El Junior FC aconsegueix els seus primers punts amb un triomf a domicili

Els blau-i-negres han remuntat davant el Sardinero HC i s'allunyen de la darrera posició de la classificació

El masculí d'hoquei d'herba del Junior FC ha guanyat 1 a 2 vers el Sardinero HC i estrena d'aquesta manera el seu caseller de punts, el diumenge 9 d'octubre, després de sumar 2 derrotes consecutives en l'inici de la competició. Tot i començar per darrere en el marcador, als blau-i-negres no els ha tremolat el pols i han pogut capgirar el partit.

Així doncs, els santcugatencs han arrancat molt endollats l'enfrontament, amb l'objectiu clar de ser els protagonistes del duel. No obstant això, tot i l'embranzida dels visitants, el Sardinero HC s'ha trobat amb un penal-córner que no ha desaprofitat per posar-se endavant. El gol, d'aquesta manera, ha deixat tocat al Junior FC. En el 2n quart, però, els blau-i-negres han recuperat les bones sensacions, i en una gran jugada individual de Pau Masip, Arnau de Bruijn ha pogut empènyer la pilota dins la xarxa per empatar l'enfrontament abans del descans.

En la represa, el Junior FC ha continuat sent un corró per als càntabres, arribant contínuament a la porteria rival. En una d'aquestes arribades, Bruno Font ha aprofitat el refús de l'arquer rival per sorprendre amb un xut potent i posar així l'1 a 2. Amb l'avantatge, els santcugatencs han seguit acumulant ocasions en el darrer quart, tot i que el Sardinero HC ha disposat d'un penal-córner que podria haver suposat l'empat, però el marcador ja no s'ha mogut.

Oriol Torras, tècnic del Junior FC, destaca el bon paper de l'equip en el seu primer triomf: "Hem sortit molt bé en el tram inicial, però en una acció concreta hem concedit un penal que han materialitzat i ens ha fet desconnectar una mica. Un cop superada aquesta desconnexió, hem recuperat les bones sensacions i hem merescut sumar els 3 punts, amb un resultat que podria haver estat més ample".

Amb aquest triomf, el primer, el Junior FC se situa antepenúltim, amb 3 punts i un partit pendent. En la pròxima jornada, els blau-i-negres rebran l'RC Polo, el dimecres 12 d'octubre, conjunt encara invicte en la competició. "És un partit complicat, així que hem d'aprofitar la nostra moral i el factor camp. Ja vam aconseguir guanyar-los la temporada passada, així que ells vindran alerta" ha sentenciat l'entrenador.