El Junior FC cau en la final del Campionat de Catalunya

Per la seva banda, el masculí no va poder superar les semifinals, en una competició disputada a Sant Cugat

El femení d'hoquei herba del Junior FC no va poder aconseguir el primer títol de la temporada, i és que les santcugatenques van perdre 1 a 3 vers el Club Egara en la final del Campionat de Catalunya, el diumenge 10 de setembre.

Les egarenques van obrir molt aviat el marcador, i tot i que Mónica Hernández empatava en el 2n quart, les visitants tornaven a ampliar el seu avantatge abans del pas pels vestidors. En la represa, el Club Egara va sentenciar en el 3r parcial (1 a 3), en una competició que es va disputar a Sant Cugat. En les semifinals de la competició, el Junior FC va guanyar a l'Atlètic Terrassa HC per 1 a 3, en un duel en el qual les golejadores van ser Tere Lima, Berta Serrahima i Laia Vidosa.

L'equip arrencarà la Divisió d'Honor visitant el CD Terrassa Hockey, el diumenge 17 de setembre, amb l'objectiu de revalidar el títol aconseguit la darrera temporada.

El masculí, a les portes de la final

El masculí d'hoquei herba del Junior FC va perdre 2 a 1 en les semifinals del Campionat de Catalunya davant de l'Atlètic Terrassa HC, en una competició les fases de la qual es van jugar a Sant Cugat. Els blau-i-negres van posar-se per davant en l'electrònic, amb una diana d'Anton Serrahima en el 3r quart, no obstant això, el gol va fer reaccionar el conjunt egarenc, que amb només 2 minuts era capaç de capgirar el marcador, amb el definitiu 2 a 1. El Club Egara va acabar enduent-se el títol, en guanyar 2 a 1 al botxí dels santcugatencs en la final de la competició.

Els blau-i-negres faran el debut en la Divisió d'Honor visitant l'RC Polo, el diumenge 17 de setembre a partir de les 12:30h. En la fase de grups del Campionat de Catalunya ambdós conjunts ja es van veure les cares, encaixant els santcugatencs un dolorós 5 a 0.