El Junior FC creu fins al final, però acaba eliminat de la Copa del Rei

Els blau-i-negres no han pogut aconseguir el bitllet per les semifinals, tot i haver començat per davant en el marcador

El masculí d'hoquei herba del Junior FC diu adeu al seu somni coper, i és que els santcugatencs han perdut 5 a 4 vers el Club Egara en els quarts de final de la Copa del Rei, el divendres 24 de març. Tot i avançar-se en l'electrònic, el duel s'ha complicat per als blau-i-negres, que tot i veure's amb un desavantatge de 3 gols, no ha tirat la tovallola i ha tingut opcions de forçar els shoot-outs.

Amb això, l'eliminatòria ha començat de la millor manera per als interessos del Junior FC, i és que Jordi Farrés ha aprofitat un penal-córner per avançar-se en el marcador (0 a 1). En el segon parcial, però, els blau-i-negres han patit una desconnexió que no han desaprofitat els egarencs, i amb 3 dianes en poc més de 10 minuts, encarrilaven bastant el triomf (3 a 1), abans del pas pels vestidors.

En la represa, dur correctiu per als santcugatencs, que tot i sortir sobre el terreny de joc amb la intenció de remuntar l'eliminatòria, han encaixat una diana que els ha deixat molt tocats (4 a 1). En aquest mateix 3r parcial, i també des del penal-córner, Sergi Enrique ha tornat a retallar distàncies (4 a 2). En l'últim parcial, un gol del Club Egara deixava quasi per sentència l'eliminatòria, però un cop els blau-i-negres s'han oblidat del marcador, han pogut començar a generar espais i, amb gols d'Arnau de Bruijn i Guillem Muñoz, ambdós des de pilota parada, han tornat a reenganxar-se en el partit, quan quedava poc més d'1 minut. La reacció del Junior FC, però, ha arribat tard i ja no han tingut opció de forçar els shoot-outs.

L'entrenador del Junior FC, Oriol Torras, lamenta la desconnexió de l'equip en el 2n quart que els ha deixat fora de la competició: "Havíem aconseguit avançar-nos en el marcador i teníem bones sensacions, però una desconnexió ens ha fet encaixar 3 gols molts seguits i hem hagut d'anar en tot moment a remolc. Hem arriscat, i sense pressió, hem estat a punt d'empatar, però hem de saber detectar quan tenim baixades per minimitzar els danys. Tenim mal sabor de boca, perquè és un partit que hem deixat escapar per demèrit nostre i teníem moltes esperances d'estar en les semifinals".