El Junior FC certifica la seva classificació matemàtica per la Final Four

Les blau-i-negres han empatat a un davant l'RC Polo, però la derrota del Club Egara ha assegurat el bitllet a la Final Four quan resten quatre jornades pel final de la lliga

L'equip femení del Junior FC ha aconseguit certificar la seva presència a la Final Four de la Lliga Iberdrola, quan encara resten quatre jornades pel final de la temporada regular. Les de Guillermo Carnicer han empatat a un el seu partit, jugat el dissabte 27 d'abril al camp de l'RC Polo, però la derrota del Club Egara davant el Club de Campo Villa de Madrid, per 4 a 2, ha assegurat una plaça per les santcugatenques a les eliminatòries pel títol.

Més info: El Junior FC pot certificar la seva presència a la Final Four

El partit entre l'RC Polo i el Junior FC ha estat molt intens i igualat de principi a fi, i els dos únics gols han arribat al segon quart. Les barcelonines s'han avançat al minut 24 amb un gol de penal córner de Xantal Giné. Però les santcugatenques han reaccionat ràpidament i, només un minut després de rebre el gol en contra, Gigi Oliva ha transformat un nou penal córner per tornar a posar les taules al marcador.

A la segona meitat els dos equips han intentat aconseguir el gol que trenqués l'empat, però cap dels dos ha pogut aprofitar les superioritats numèriques sorgides de les targetes grogues mostrades per l'àrbitre del matx, dues pel Junior FC, a Anna Serrahima i Maria Gestí, i una per l'RC Polo, a Lorena Vives. El marcador, per tant, ja no s'ha tornat a moure i el partit ha finalitzat amb l'empat a un.

La derrota del Club Egara certifica la Final Four

Amb aquest empat, les blau-i-negres necessitaven que el Club de Campo Villa de Madrid derrotés al Club Egara per assegurar, ja en aquesta jornada, la seva plaça entre les quatre millors de la competició, que lluitaran pel títol en la Final Four, i així ha passat.

Les madrilenyes han fet valdre la seva condició de favorites i s'han imposat a les egarenques per 4 a 2. Amb aquesta victòria, el Club de Campo Villa de Madrid supera al Junior FC a la classificació, i arribarà al duel directe de la jornada vinent, que les enfrontarà, amb dos punts d'avantatge respecte las de Sant Cugat. En aquest partit tornarà a estar en joc la primera plaça, ja que un triomf del Junior FC tornaria a donar el lideratge a les santcugatenques.