El Junior FC es penja el bronze en el Campionat de Catalunya de sala

L'equip juvenil es va imposar en la lluita per la medalla al CD Terrassa Hockey

El juvenil masculí d'hoquei sala del Junior FC va adjudicar-se la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, en guanyar 4 a 5 vers el CD Terrassa Hockey, el diumenge 4 de febrer. Els santcugatencs es van saber refer de l'eliminatòria (7 a 9 contra l'Atlètic Terrassa HC en les semifinals) i marxen de la competició amb un meritori bronze.

Els santcugatencs van aconseguir el bitllet per a la final, després de finalitzar en la 2a posició en la fase regular. En aquesta fase classificatòria, el Junior FC va guanyar 4 partits (4 a 3 a l'Atlètic Terrassa HC, 3 a 8 vers el Vallès Esportiu, 4 a 1 davant l'HC Línia 22 i 2 a 4 davant l'Egara 1935), va empatar 1 (4 a 4 a casa el CD Terrassa Hockey) i en va perdre 1 (3 a 6 amb el Club Egara).