El Junior FC se li escapa un triomf vers el Club Egara en el final del partit

Els blau-i-negres s'han avançat en el marcador, però els rivals han donat la volta al partit amb 2 penals-córner en el darrer quart

El masculí d'hoquei herba del Junior FC ha encadenat la seva 3a derrota consecutiva en el Campionat de Catalunya, després de caure 1 a 2 vers el Club Egara, el diumenge 5 de setembre. Els santcugatencs han estat superiors i s'han avançat en el marcador, però els visitants han capgirat l'electrònic en el tram final del partit.

El Junior FC s'ha vist molt superats en l'inici del partit, amb un Club Egara molt incisiu en el primer quart. Tanmateix, en el segon parcial, els blau-i-negres han posat el joc i les ocasions i, des del punt del penal-córner, han tingut 2 oportunitats per avançar-se en el marcador, a més d'un pòster d'Oriol Serrahima.

En la represa, el Junior FC ha pogut obrir el marcador, després d'una gran diana d'Arnau de Brujin en una gran passada d'Oriol Bozal. Tanmateix, un gol de penal-córner dels rivals en la primera jugada del darrer quart ha permès als de Terrassa entrar al partit, que finalment han sortit victoriosos amb una nou diana, també des del penal-córner, a les acaballes de l'enfrontament.

Oriol Torras, tècnic dels santcugatencs, ha analitzat la millora del seu equip: "S'ha vist una gran diferència amb els 2 primers partits, i és que hem fet un pas endavant i cada cop estem millor. Estic content per l'actitud de l'equip, però enfadat per com ha anat tot, ja que amb l'1 a 0, ens empaten en la primera jugada del darrer quart i, tot i tenir opcions després de fer el 2 a 1, una decisió fora de lloc dels àrbitres ens condemna".

D'altra banda, Torras ha assenyalat que a l'equip li ha faltat saber gestionar la superioritat: "A l'inici del darrer quart érem un mes i havíem de seguir pressionant i anant a dalt a buscar-los. Tanmateix, els hi hem donat camp i ells han començat a generar perill, donant-li la volta al marcador".

Amb tot, els santcugatencs tancaran la fase de grups a casa l'RC Polo, el pròxim dijous 9 de setembre, i un triomf, els permetria lluitar pel bronze, sempre en funció del FC Barcelona. "Independentment del resultat que faci el FC Barcelona, nosaltres preparem el partit davant l'RC Polo com una final. Si mantenim el nivell i el joc d'avui, tindrem opcions de puntuar, ja que les sensacions són bones" ha sencentiat Torras

Primera part de molta igualtat

El partit ha començat amb molta possessió del Club Egara, i és que els rivals han buscat fer mal amb jugades llargues i combinades. Fruit d'una d'aquestes jugades ha arribat el primer penal-córner de l'enfrontament, tanmateix la recepció no ha estat l'adequada. En la següent jugada, però, els de Terrassa han disposat d'una ocasió clara, però Cesc Mata ha refusat molt bé en el peu.

El Junior FC, per la seva banda, ha buscat sorprendre en un contraatac, liderat per Pablo Espino, tanmateix, han estat els visitants qui, en la següent jugada, han forçat un penal-córner que tampoc han pogut materialitzar. Els egarencs, però, han estat molt incisius i han tornat a disposar d'un nou penal-córner, que de nou, Mata ha salvat sota pals, arribant així al final del primer parcial.

El segon quart ha iniciat amb un Junior FC més ofensiu i Espino, en un mà a mà amb el porter, ha pogut obrir la llauna, però el jugador blau-i-negre s'ha quedat sense espai i el porter ha tapat molt bé. Els santcugatencs han seguit creient i han provocat el seu primer penal-córner, però el llançament de Jordi Farrés ha marxat desviat.

A més, en un nou penal-córner, l'equip d'Oriol Torras ha pogut col·locar l'1 a 0, però l'arquer rival ha estat molt atent i ha refusat amb la manyopla. En les acaballes de la 1a part, en un contraatac dels santcugatencs ha pogut arribar el primer del partit, però el pòster ha refusat el llançament d'Oriol Serrahima.

Al Junior FC se li escapa la victòria

En la represa, Pau Masip ha sortit com una bala en la primera jugada i ha forçat un nou penal-córner pel Junior FC, que en un nou intent de Farrés els blau-i-negres no han pogut perforar la xarxa rival. Els locals han sortit a pel partit i han seguit buscant el gol des de diferents angles, però la sort no ha estat favorable als locals.

La persistència del Junior FC finalment ha tingut la seva recompensa i gràcies a una gran recuperació d'Oriol Bozal, Arnau de Brujin ha pogut enviar un potent xut al fons de la xarxa. Amb el gol, l'equip ha anat a pel segon, però ha arribat el final del 3r quart.

El darrer quart, però, no ha començat favorable als santcugatencs, i és que el Club Egara ha igualat el partit des del penal-córner. A més, amb la igualada, el partit s'ha trencat, i ambdós equips s'han bolcat a buscar un gol que els permetés sumar els 2 punts. Tanmateix, en una jugada polèmica, els àrbitres han pitat penal-córner a favor del Club Egara quan restava un minut, una ocasió que no ha desaprofitat els egarencs per anotar el definitiu 1 a 2.