El Junior FC femení d'hoquei sobre herba suma la sisena victòria a la Lliga Iberdrola

Les blau-i-negres s'imposen 2 a 0 al CD Terrassa en un partit en què han estat superiors i aconsegueixen la segona victòria consecutiva

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba guanya per 2 a 0 al CD Terrassa en el segon partit de la segona volta de la Lliga Iberdrola i aconsegueix la segona victòria consecutiva després d'haver guanyat l'UD Taburiente per 2 a 4 en la passada jornada. Les santcugatenques han començat bé la segona volta de la competició.

Amb aquesta victòria les santcugatenques es troben en 4a posició amb 21 punts amb un balanç de 6 victòries 3 empats i 2 derrotes en 11 partits disputats i són només a 1 punt del Polo i el Complutense que tenen 22; una mica més lluny en primera posició està el Club de Campo amb 28 que no ha perdut cap partit.

En el partit disputat aquest diumenge 23 de febrer, al matí, al Junior FC, el conjunt femení ha guanyat amb superioritat al Terrassa, però amb un resultat més ajustat del que s'ha vist en el terreny de joc, sobretot als tres primers quarts.

El Junior superior durant tot el partit

Des del principi, les de Marcel Malgosa han demostrat que han merescut la victòria, ja que han sortit molt agressives i amb les idees clares. Les blau-i-negres han començat amb el domini de la pilota i buscant apropar-se a la porteria rival, tot i que el partit s'ha desenvolupat en terreny de Terrassa, el Junior no ha tingut ocasions clares de gol per avançar-se en el marcador. En el primer quart, la possessió ha estat per al Junior i la portera local Aleisha Power quasi no ha hagut d'intervenir, ja que les egarenques no han tingut cap ocasió.

En el segon quart, el Junior només ha necessitat 17 segons per desequilibrar el marcador i posar l'1-0. En una jugada per la banda esquerra, Mariona Serrahima ha recollit la pilota dins l'àrea i ha fet el primer gol del partit. Amb el gol, el guió ha estat el mateix i la pilota ha estat per al Junior i el Terrassa esperava per sortir a la contra, tot i que totes les opcions que ha tingut han estat ben defensades per les locals, a més s'ha sumat que les visitants no han estat mai precises i còmodes en el terreny de joc.

Amb el pas dels minuts el Junior ha tingut alguna ocasió mes per poder ampliar el marcador i el control del partit s'ha repartit, per moments el Junior ha cedit la pilota però no ha patit en excés.

A la segona part les blau-i-negres han continuat igual amb bones combinacions en atac i correctes en defensa i al minut 6 del tercer quart, Laura Bosch ha fet justícia amb un gol després d'una rematada dins l'àrea. Amb el doble avantatge, el Junior s'ha replegat i el Terrassa ha començat a tenir el control de la pilota, tot i això, les de Marcel Malgosa han creat contracops molt perillosos per tal de tancar el partit.

En l'últim quart el Terrassa ha fet els millors minuts de joc i ha fet que el partit es desenvolupés en terreny de joc del Junior. Fins i tot, ha arribat a tenir 3 penal-córners consecutius amb què s'hagués pogut ficar de nou en el partit però les locals s'han defensat bé i han pogut deixar la porteria a 0, i no patir en excés.

Després del partit l'entrenador del Junior FC femení, Marcel Malgosa, ha valorat la victòria del seu equip: "No ha sigut un partit còmode i a la primera part ens ha costat una mica, el partit s'ha jugat molta estona al mig del camp tot i que hem tingut ocasions. A la segona part, penso que hem estat molt superiors però ens ha faltat efectivitat i ens hem contagiat del seu ritme, i fins i tot han tingut l'oportunitat de ficar-se en el partit amb els penals. Hem de seguir creixent amb ambició i caràcter".

Sobre la situació de l'equip i les dues victòries consecutives ha dit que: "Penso que estem en un bon moment. La primera volta va ser un procés d'adaptació amb entrenador nou i jugadores noves i l'equip ara ja està trobant una mica més la seva identitat. Pero més enllà d'això, a la primera volta també vàrem guanyar els dos primers partits i després dels dos següents només vam treure un punt, així que ja estem avisades".

Propera jornada

El pròxim partit del Junior serà també a casa davant l'Egara, 5è classificat amb 16 punts el diumenge 1 de març a les 12:30 hores.