El Junior FC firma un empat agredolç en el retorn de la Divisió d’Honor

El partit, que ha finalitzat amb empat a dos gols, suposa un punt que manté l’equip en posicions de Final Four

El Junior FC ha reprès la lliga de Divisió d'Honor d'Hoquei masculí aquest diumenge 3 de març, aconseguint un empat a casa davant del RC Polo, líder de la competició. Els santcugatencs, que han estat superiors durant bona part del partit, han acabat rebent el gol de l'empat quan faltaven dos minuts per a la finalització del matx. Aquest resultat manté al conjunt entrenat per Oriol Torras, en la tercera posició de la taula que dona accés a la Final Four.

Els blau i negres han sortit al terreny de joc amb la sensació de no haver acabat de despertar. El Polo ha sigut molt superior en els instants inicials del partit i ha obtingut el primer gol (1-0) al minut 3. En els minuts posteriors,
el Junior ha hagut d'encomanar-se a la seva defensa i, especialment, al seu porter Pablo Luna, per evitar que el conjunt visitant incrementés el seu avantatge en el marcador abans del primer descans del partit.

El segon quart ha començat amb una tònica similar a la del primer, amb el domini clar del Polo. Però a partir del minut 5, i coincidint amb la superioritat numèrica de 5 minuts per targeta groga a un jugador visitant, el Junior ha crescut en el partit i ha disposat de diverses ocasions, entre elles un penal córner favorable. Tot i això, el descans ha arribat amb el mateix marcador de 0- 1.

Domini absolut del Junior i càstig final a la segona meitat

La segona part del partit ha estat una història molt diferent de la primera. El Junior ha sortit amb una gran empenta en atac i ha sotmès al Polo de manera clara des de l'inici. Al minut 7 del tercer quart, una gran internada per banda dreta de Bruno Font, ha finalitzat amb una assistència precisa perquè Arnau de Bruijn marqués a plaer. Amb l'empat a un en el marcador, els blau i negres han continuat acumulant jugades d'atac i ocasions de gol durant la segona meitat del tercer i el principi del quart parcial.

El domini constant del Junior ha donat els seus fruits quan, al minut 5 del darrer període, els àrbitres han assenyalat un penal córner favorable. Oriol Salvador ha estat l’encarregat de posar la pilota en joc i, després de la recepció de Marc Serrahima, de nou Arnau de Bruijn aconseguia enviar la pilota al fons de la porteria i posar per davant al conjunt local.

El Junior ha intentat defensar el marcador en els últims minuts de partit, però a falta de 2 per a la finalització, els àrbitres han concedit un stroke favorable al

Polo, per falta intencionada a dins de l’àrea, molt protestada pel públic, que Xavier Lleonart no ha desaprofitat. (2-2). El Polo encara ha tingut una última oportunitat per emportar-se la victòria amb un penal córner desaprofitat en la que ha estat l’última jugada del partit.

Al final del partit, l’entrenador del Junior FC, Oriol Torras, lamentava haver concedit un stroke en els últims instants, però estava convençut que, analitzant el partit en fred, aconseguiria treure conclusions positives d’aquest empat davant el líder de la competició.