El Junior FC goleja en la Copa de la Reina i ja pensa en les semifinals

Les blau-i-negres han eliminat en els quarts de final de la Copa de la Reina al Sanse Complutense i s'enfrontaran en les semifinals al vencedor entre l'RC Polo i el Club Egara

El Junior FC s'ha imposat amb claredat al Sanse Complutense en els quarts de final de la Copa de la Reina per un resultat de 1 a 5, en un duel disputat el divendres 15 de març a Benalmàdena (Màlaga). Les blau-i-negres han estat un corró i ja han pogut encarrilar l'eliminatòria en la primera part, anant al pas pels vestidors amb el 0 a 3 a favor.

Des del xiulet inicial, el Junior FC ja ha mostrat la seva ambició de tenir el control del partit, i en una primera internada per la banda esquerra de Laura Bosch, a punt ha estat d'arribar la primera diana de l'eliminatòria. Tot i la possessió de les santcugatenques, el Sanse Complutense ha gaudit d'una jugada molt clara en els compassos inicials, que quasi suposa un ensurt per a les noies de Guille Carnicer, després que la davantera madrilenya deixés asseguda a Jana Martínez. El tir de les rivals, però, ha marxat fregant el pòster.

La reacció del Junior FC ha estat immediata, i en una ràpida acció, Maria Gestí ha filtrat una pilota a l'interior de l'àrea perquè Júlia Strappato, totalment sola, aprofités per anotar el 0 a 1. El gol ha donat ales i confiança al Junior FC, que s'ha apoderat completament de l'esfèric. Així, una acció individual de Carlota Petchamé ha marxat a pocs centímetres del pal llarg. En els instants finals del primer parcial, les santcugatenques han gaudit de 2 penals-córner que no han sabut materialitzar.

En l'inici del segon quart, el Sanse Complutense ha sortit amb l'objectiu de reenganxar-se en el marcador, i tot i unes primeres accions ofensives, no ha aconseguit crear cap perill per a la portera Jana Martínez. A partir d'aquí, de nou el Junior FC ha estat protagonista de les accions de cara a porteria, i en una d'aquestes, en una acció de Carlota Petchamé paral·lela a la línia de fons ha estat clau per desestructurar la defensa madrilenya i això ho ha aprofitat Laura Bosch, que no ha volgut malgastar l'assistència de Petchamé per anotar a plaer. A més, en l'últim minut abans del pas pels vestidors, una pèrdua de les rivals ha permès al Junior FC triangular i sentenciar l'eliminatòria, amb una diana de Tere Lima.

Amb els deures fets en la represa

En la represa, el Junior FC ha sortit amb la confiança d'estar per sobre en l'electrònic i s'ha sentit còmode amb el control de la pilota. Tot i això, les blau-i-negres no han renunciat a seguir atacant, i en una increïble acció individual de Tere Lima ha estat a punt d'arribar el 0 a 4, però el pòster s'ha encarregat de rebutjar el tir de la santcugatenca. Qui sí que ha pogut ampliar el marcador ha estat Maria Gestí, que ha aprofitat una errada en la sortida de la pilota de les madrilenyes per plantar-se sola davant de la portera rival i anotar així el 0 a 4. En aquest parcial, les blau-i-negres han estat contínuament rodejant l'àrea rival i creant perill, no obstant això, ha estat el conjunt rival qui ha pogut forçar un penal-córner que no ha pogut materialitzar.

En l'últim quart, el Junior FC no s'ha conformat amb la contundent victòria i ha continuat intimidant la porteria rival, amb gran protagonisme de Tere Lima. Les madrilenyes tampoc han volgut tirar la tovallola i han buscat el gol de l'honor a través del penal-córner, aconseguint el premi quan restaven 9 minuts perquè acabés el partit (1 a 4). El gol ha tocat l'orgull de les santcugatenques, que han tornat a bolcar-se i a envair el camp del Sanse Complutense, i fruit d'això, ha arribat el definitiu 1 a 5, en una acció de combinació que ha acabat materialitzant Gabriela Pérez.

Amb la victòria, les santcugatenques accedeixen a les semifinals de la competició i es veuran les cares amb el vencedor entre l'RC Polo i el Club Egara, el dissabte 16 de març a les 15:30 hores.