El Junior FC goleja a un rival directe per obrir-se pas en la part capdavantera

Les blau-i-negres han estat un corró per a la Real Sociedad SS i recupera les bones sensacions

El femení d'hoquei herba del Junior FC ha vençut 1 a 4 a la Real Sociedad SS, el dissabte 22 d'octubre, en un partit molt complet de les santcugatenques. Amb això, les blau-i-negres vencen a un rival directe en la classificació i enllacen una segona golejada de manera consecutiva, per consolidar-se en la Final Four.

El partit s'ha posat molt favorable per als interessos del Junior FC, i és que en els primers 4 minuts, les blau-i-negres ja vencien 0 a 2, amb dianes de Carlota Petchamé i Laia Vidosa. Els gols han donat ales a les visitants, que han estat molt serioses sobre el terreny de joc i han estat un corró per a les rivals, arribant amb la diferència de 2 gols al pas pels vestidors.

En la represa, el Junior FC no ha abaixat la seva intensitat, i en el primer penal-córner que ha disposat, Gigi Oliva ha aprofitat per ampliar l'avantatge (0 a 3). No obstant això, i en superioritat númerica, les basques han retallat distàncies en el marcador, amb l'objectiu de reenganxar-se en el partit. Un gol de Berta Serrahima en el tram final del partit ha dilapidat qualsevol opció de remuntada per la Real Sociedad SS.

Guiller Carnicer, tècnic del Junior FC, ha destacat el gran joc desplegat per les noies per aconseguir un triomf vital: "És una victòria importantíssima, tant per mantenir-nos amunt com per la manera com ho hem fet. Crec que ha estat el partit més complet que hem fet aquesta temporada i si hagués de posar un punt negatiu seria que hem tornat a jugar molts minuts amb inferioritat".

Amb aquest triomf, el Junior FC encadena la seva 2a victòria per golejada de manera seguida i s'oblida de la desfeta vers l'RC Polo ara fa 2 jornades. En la pròxima, les santcugatenques rebran la visita de l'Atlètic Terrassa HC, el dissabte 29 d'octubre.