El Junior FC guanya, però es queda fora de la Final Four

Els blau-i-negres van fer els deures, però amb la victòria del Sanse Complutense, es queden sense opcions d'acabar entre els 4 primers quan resta una única jornada

El masculí d'hoquei herba del Junior FC va guanyar 8 a 4 a l'RS Tenis, en un intent d'escurar fins a la darrera jornada les seves opcions de ser equip de la Final Four, el diumenge 28 de maig. Tot i la victòria, el somni de lluitar pel títol es va esfumar, i és que amb el triomf del Sanse Complutense, els blau-i-negres ja no opten a la 4a posició.

El duel no va començar de la millor manera, i és que els rivals van començar com un coet, anotant 2 dianes en el primer quart. Els santcugatencs, però, lluny de tirar la tovallola, van reaccionar en el 2n parcial, i amb un doblet de Pablo Espina i 2 gols des del penal-córner (d'Arnau de Bruijn i Jordi Farrés), van capgirar el lluminós. El vendaval del Junior FC va continuar en la represa del matx, amb gols de Jordi Farrés, Oriol Bozal, Guillem Muñoz i Pablo Espino, i no va ser fins al darrer quart, que el conjunt de Cantàbria va poder tornar a veure porteria, amb el definitiu 8 a 4.

Amb el triomf, el Junior FC se situa en la 6a posició de la classificació, però tot i estar a 3 punts de la Final Four, es queda fora pel duel directe entre Sanse Complutense (4t) i Club Egara (5è). En la darrera jornada, els blau-i-negres s'acomiadaran de la competició visitant l'RC Jolaseta, el diumenge 4 de juny.