El Junior FC llueix els seus 26 conjunts de futbol en la seva presentació d'equips

En aquesta temporada, quasi 400 futbolistes defensen la samarreta blau-i-negre

La secció de futbol del Club Junior 1917 ha presentat els 26 equips i 380 jugadors que enguany defensaran la samarreta, en una festa de llums i colors celebrada al camp de joc del Junior FC, el divendres 25 de novembre. La presentació, que es va haver d'ajornar la setmana passada per la previsió de pluja, ha omplert les grades de gom a gom de familiars i amics que no s'han volgut perdre aquesta festa.

Pel que fa a aquesta temporada 2022/2023, el club santcugatenc comptarà amb un total de 26 equips en la seva secció de futbol. Amb això, enguany el Junior FC té 1 equip d'iniciació, 2 prebenjamins, 3 benjamins, 6 alevins, 1 aleví-infantil femení, 4 infantils, 4 cadets (3 masculins i 1 femení), 2 juvenils, 2 sèniors (el primer equip a 2a Catalana) i 1 veterà.

Durant la presentació, el club santcugatenc ha presentat els nous vocals de la secció de futbol Marc Crespo i Mireia Comajuncosa. Crespo ha assenyalat que l'objectiu "és convertir el Junior FC en una escola diferencial, que formi els jugadors en valors com la humilitat, el respecte o la companyonia". Per la seva banda, Comajuncosa ha donat les gràcies a les famílies per confiar en el projecte esportiu del Junior FC: "Moltes gràcies per ser-hi setmana a setmana, gràcies a vosaltres podem tirar endavant aquesta secció. Vull agrair el compromís, l'esforç i il·lusió de tots, perquè sense això no seria possible estar aquí".

Finalment, el president de l'entitat blau-i-negres, Marcos Hofmann, ha encoratjat als jugadors a continuar defensant l'escut arreu del territori: "Espero que entreneu durament, que gaudiu jugant i que respecteu als àrbitres i als rivals. No oblideu mai la samarreta i l'escut que representeu".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem