El Junior FC masculí campió de la Supercopa Catalana Munich

El masculí s'ha proclamat campió en guanyar l'Atlètic Terrassa per 2-1 i el femení ha caigut als 'shoot-outs' per 2-0 després d'empatar a 1 amb el Polo

El Junior FC masculí s'ha proclamat campió de la primera edició de la Supercopa Catalana Munich després de guanyar en la final davant l'Atlètic Terrassa per 2 a 1. Aquesta victòria suposa el primer títol de la temporada per al Junior després de perdre a la Copa del Rei en la semifinal vers el Polo i en les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei sala davant l'Egara.

Els blau-i-negres s'han avançat per mitjà de Govert Soeters a l'inici del segon quart i just al final del partit l'Atlètic Terrassa ha pogut fer l'empat al minut 69 per mitjà de Marc Escudé i Roger Figa ha donat la victòria al Junior un minut després, ambdós gols de penal córner.

El conjunt masculí va accedir a la final en guanyar el Club Egara als 'shoot-outs' per 1 a 3 després d'empatar a 1 en el temps reglamentari.

Joan Vidal: "Estic molt satisfet de la final d'avui, però també tot el cap de setmana"

Sobre la final i les sensacions de l'equip ha parlat l'entrenador del conjunt masculí, Joan Vidal: "Crec que en el partit d'avui la primera part ha estat molt bona, hem generat ocasions i hem estat bé en defensa i aconseguint aquelles coses que estem treballant en aquesta fase de "pretemporada". A la segona part, en l'últim quart amb el marcador a favor el rival ha apretat i la inferioritat numèrica ens ha obligat a defensar, i amb això ens han empatat. La reacció després de l'empat ha estat molt bona i hem pogut aconseguir el gol de la victòria".

També ha parlat sobre les dues competicions que han jugat entre la primera i la segona volta de la lliga: "Són formats de competició diferents i tenen un al·licient molt alt de competitivitat. És important anar sumant moments de competició perquè és molt bo per nosaltres, això et dóna aprenentatge".

Seguidament de com encaren la segona volta de la lliga: "Ho afrontem amb ambició, amb il·lusió, amb responsabilitat i amb moltes ganes. Es fan llargs aquests mesos d'inactivitat però queden dues setmanes i la gent ja està molt conscienciada que a partir de finals de febrer, cada setmana ens ho jugarem tot.

I finalment de com ha afrontat l'equip aquests mesos d'inactivitat: "En aquest espai entre la primera i segona volta hi ha poca activitat, tens el torneig d'hoquei sala però la gent té ganes de descansar també. Sí que és veritat que això fa que no estiguem en el ritme, però ara la gent ja està preparada per tornar a començar".

Ara el Junior, ha d'afrontar la segona volta de la Divisió d'Honor espanyola d'hoquei sobre herba en què és 6è amb 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes. El 22 de febrer comença la 2a volta amb la visita al Barça a les 13:00 hores.

El femení cau als 'shoot-outs'

Per la seva banda, el conjunt femení ha caigut en la final davant el RC Polo, als 'shoot-outs' per 2-0, després d'empatar a 1 en el temps reglamentari. Per tant, les de Marcel Malgosa es queden a les portes del primer títol de la temporada.

De la mateixa forma va accedir a la final després de superar en semifinals al CD Terrassa als penals per 2-1 després que el partit acabés 0-0.

Després d'aquest torneig, les blau-i-negres també afronten la segona volta de la Lliga Iberdrola, on són quartes a la classificació amb 4 victòries, 3 empats i 2 derrotes. La pròxima setmana comencen la segona volta visitant l'UD Taburiente el proper cap de setmana, el diumenge 16 de febrer a les 15:30 hores.

Entremig tindran la fase de grups de l'Eurohockey Club Trophy que es disputarà al Junior FC del 10 al 13 d'abril.

Estocs a fora d'hivern 2020. FOTO: Ale Gómez