Un Junior FC a mig gas perd un igualat partit amb l'SPV Complutense

Els santcugatencs amb la permanència ja assegurada de forma matemàtica, no han mostrat el seu millor joc i sumen una derrota en l'últim partit de la temporada a casa

El conjunt masculí del Junior FC perd per 1 a 2 davant l'SPV Complutense en el penúltim partit de lliga. Disputat el diumenge 18 d'abril, els santcugatencs afrontaven el matx amb la permanència un any més a la Divisió d'Honor assegurada de forma matemàtica, després de la derrota d'aquesta jornada del CD Terrassa davant el Club Egara per 0 a 1.

Abans del partit s'ha fet un reconeixement a un dels capitans del Junior FC, Marc Perellón, que torna als terrenys de joc després de molt temps lesionat i al final s'ha homenatjat als jugadors Frank di Mercurio i Oriol Malgosa, amb l'obsequi d'una fotografia i un braçalet, que han decidit acabar la seva trajectòria esportiva i penjen l'stick.

Reconeixement a Frank di Mercurio i Oriol Malgosa, que no continuaran la propera temporada al Junior FC. FOTO: Amit Gayà.

El partit ha estat igualat tot i que sense tenir gaire intensitat, ja que cap dels dos equips es jugava res quant a classificació. Tot i això, els dos conjunts han volgut buscar el gol ràpidament, però ha estat fins al final del primer quart, quan els madrilenys s'han avançat en el marcador. El Junior FC ha tingut una bona reacció al primer gol i als cinc minuts del segon, Gonzalo Merino ha fet l'empat a 1 des del penal-córner. Els locals ho han continuat intentant, però tal com ha passat en el primer quart, els visitants han fet l'1-2 a 1 minut per arribar al descans.

A la segona part, el Junior FC ha tingut més iniciativa i més control del joc, però no ha pogut superar la bona defensa de l'SPV Complutense. Finalment, els blau-i-negres han tingut suficients oportunitats per poder fer l'empat, però els visitants han pogut aguantar el resultat i s'han endut els tres punts.

Després del partit, l'entrenador del Junior FC, Oriol Torras ha lamentat que l'equip sortís relaxat sabent que ja tenia la permanència: "Sabíem que era un partit trampa, perquè abans de jugar ja havíem aconseguit l'objectiu de la temporada i ens hem deixat anar. Volíem acomiadar-nos de la nostra afició amb una victòria, però fins a l'últim quart no hem apretat. Encara que, tot i no jugar al 100% hem creat ocasions per poder acabar amb un empat".

El Junior FC jugarà l'últim partit de la temporada amb el RC Polo, el 4t amb 45 punts, el 25 d'abril a les 11:00 hores. "Anem a jugar sense cap pressió i confio plenament amb què podem fer un bon partit per intentar sumar algun punt i acabar la temporada de la millor manera" ha sentenciat Torras.

Primera part igualada

L'enfrontament ha començat amb un conjunt visitant intentant acostar-se de forma ràpida a la porteria de Marc Sanromà i el porter dels blau-i-negres ha estat molt atent a dues pilotes llargues inicials. Per la seva banda, els d'Oriol Torras també han trenat jugades ràpides i s'han acostat a la porteria rival.

Amb el pas dels minuts el partit ha continuat igualat i ambdós equips han volgut tenir la possessió de la pilota. Tot i això han estat els locals qui han tingut les ocasions més clares per avançar-se, entre elles una des del penal-córner que no ha pogut desaprofitar.

El Junior FC ha tingut més control al final del quart, però els madrilenys s'han avançat en la seva primera ocasió clara del partit després d'una triangulació ràpida. Després del gol, els blau-i-negres han tingut una bona reacció i han tingut l'empat des del penal-córner amb el 0-1, però Gonzalo Merino ha errat el llançament i els primer quart ha acabat amb 0-1.

Els visitants han començat el segon quart amb la mateixa intenció que en el primer, però ràpidament el Junior FC s'ha desfet d'aquesta pressió inicial de l'SPV Complutense. Amb això, els santcugatencs han agafat el control del partit i als cinc minuts han gaudit d'un penal-córner i aquesta vegada Merino no ha perdonat en el llançament per amb un golàs per l'escaire fer un just empat a 1.

Després de l'empat, l'SPV Complutense ha tingut les seves arribades però sense crear molt perill a la porteria santcugatenca. Com ha passat en el primer quart, cap dels dos equips ha volgut cedir el control del joc i s'han sentit còmodes amb la possessió de la pilota. Al tram final de la primera part, els madrilenys han anat a l'atac i en una jugada aïllada han trobat un penal-córner a favor seu i no han perdonat per fer l'1-2.

Insistència sense premi del Junior FC

L'SPV Complutense ha tornat a sortir més intens al partit tal com ha passat en els dos primers quarts i al Junior FC li ha costat trobar la porteria rival. Tot i això, en el primer apropament clar dels santcugatencs han tret un penal-córner a favor, però en el servei Oriol Maglosa no l'ha controlat bé i el perill del Junior FC s'ha esvaït.

Després d'aquesta oportunitat el Junior FC ha continuat atacant i buscant la porteria rival a través de possessions llargues i tancant als visitants a la seva àrea. Amb això han tornat a tenir l'oportunitat de marcar des d'un penal-córner, però els visitants han defensat bé l'estratègia dels d'Oriol Torras. A la part final de la primera part Roger Figa ha tornat a tenir una opció després d'un xut des de lluny de Gonzalo Merino, però l'ha aturat el porter i ha acabat el tercer quart ha acabat amb 1-2.

En l'últim quart, els dos equips han volgut atacar, però les defenses s'han imposat i cap dels dos ha pogut tenir clares oportunitats per marcar. Per la seva banda, el Junior FC ho ha intentat amb internades de Ton Elias o d'Oriol Serrahima tot i que no ha acabat de trobar espais davant la bona defensa que han plantat els madrilenys.

En els darrers minuts de partit els locals han decidit anar a pel partit i han jugat sense porter i amb un jugador de camp més. No obstant això, el Junior FC ha seguit sense tenir apropaments clars i finalment s'ha mantingut l'1-2.