El Junior FC no es deixa sorprendre i goleja l'RC Jolaseta per 8 a 1

Les santcugatenques superen de forma molt clara al cuer i sumen un nou triomf a la Divisió d'Honor

El Junior FC goleja de forma clara l'RC Jolaseta i aconsegueix una nova victòria per mantenir-se invicte en aquesta segona volta a la Divisió d'Honor femenina.

En el partit d'aquest dissabte 27 de febrer, les blau-i-negres no han deixat cap opció a les rivals i han quallat un gran partit per endur-se els tres punts. Ja des del principi s'han vist les intencions de cada equip i el marcador s'ha obert ràpidament a favor del Junior FC.

Al primer quart Maialen Garcia i Carlota Petchamé han obert la llauna del partit i han començat a encarar-lo des de l'inici. Al segon quart el Junior no ha deixat cap opció a reacció a les rivals i ha seguit amb la mateixa intensitat. Amb això, Laia Vidosa, Laura Bosch, Anna Gil i un altre cop Carlota Petchamé han posat el 6-0 al marcador abans del descans.

A la segona part les santcugatenques han continuat amb el mateix plantejament i amb un gol en cada quart del segon temps han arrodonit la victòria. Berta Serrahima amb dos gols des dels des del penal-córner ha ampliat el marcador i Carlota De Madariaga ha fet el gol de l'honor per a les visitants. Amb tot, el partit ha acabat 8 a 1.

Amb aquesta victòria el Junior FC iguala provisionalment a 37 punts amb el primer classificat, el Club de Campo, tot i que les madrilenyes encara han de disputar dos partits més que el Junior FC.

Després del matx, l'entrenador del Junior FC, Marcel Malgosa ha valorat el triomf: "En general estic molt content, sobretot per la concentració i per l'ambició que hem mostrat després d'una setmana complicada en què havíem jugat dos partits".

També ha parlat sobre la lluita per la primera plaça amb el Club de Campo: "Ara mateix la tenim a prop i anem per ella, mentre estiguem en la lluita ens va bé, perquè això ens fa mantenir la tensió en cada partit".

El proper cap de setmana les santcugatenques visiten la Reial Societat SS, 9è amb 14 punts, el pròxim 7 de març a les 11:00 hores.

Primera part molt plàcida per al Junior FC

El primer quart ha estat completament controlat per al Junior FC, les de Marcel Malgosa han començat pressionant a dalt i des dels primers segons ja ha tingut apropaments a la porteria rival.

Al minut 2 Anna Serrahima ha fet una passada des de la dreta cap a Carlota Petchamé el seu xut l'ha aturat la portera i en el rebot Anna Gil ha provocat el primer penal córner del partit. En el servei la mateixa Serrahima no ha pogut convertir la jugada en el primer gol del partit.

Seguidament el Junior FC ha seguit acostant-se a la porteria rival i al minut 4 després d'una jugada per l'esquerra, Mariona Serrahima ha vist Maialen Garcia sola dins l'àrea i aquesta no ha perdonat per fer l'1-0.

Posteriorment, el guió del partit ha continuat sent el mateix i en una de les possessions Strappato ha vist la desmarcada dins l'àrea de Laura Bosch, Carlota Petchamé s'ha incorporat a l'atac des de l'altra banda i sola a prop de la porteria ha fet el 2-0, resultat amb el qual s'ha arribat al final del primer quart.

En els primers minuts del segon quart, l'RC Jolaseta ha intentat pressionar a camp rival i tenir la pilota, però amb només dos minuts jugats el Junior FC ha demostrat la seva efectivitat de cara a porteria. Laia Vidosa ha aprofitat un error defensiu rival i amb una jugada individual ha fet un xut creuat que ha suposat el 3-0 en el marcador.

Les de Marcel Malgosa han seguit amb una bona pressió després de pèrdua i amb el partit controlat amb possessions llargues. Amb això, han aprofitat la feblesa defensiva rival i al minut 8 han trobat un espai cap a Mariona Serrahima i aquesta ha trobat un altre cop Petchamé dins l'àrea que no ha perdonat el quart.

El partit estava gairebé sentenciat i les blau-i-negres han seguit amb molta presència en camp rival. A dos minuts pel descans han ampliat el marcador amb dos gols. Primer Laura Bosch des del penal córner i després Anna Gil amb una recuperació dins l'àrea i que ha acabat amb un fort xut imparable per la portera rival, dos gols que han suposat el 6-0 a l'electrònic.

Segona part amb el mateix guió

La segona part ha estat el mateix que la primera, les santcugatenques han continuat amb el control del partit i les rivals no han pogut trepitjar en cap moment la porteria del Junior FC i no han incomodat la porteria defensada per Jana Martínez.

En els tercers 17 minuts, el Junior FC ha tingut dues opcions més d'avançar-se a través del penal-córner, però no ha pogut convertir-los per ampliar el marcador. A més, a part d'aquestes jugades d'estratègia les blau-i-negres han gaudit d'ocasions en mans de Petchamé o Laura Bosch.

Tot i que les santcugatenques han abaixat la pressió, a un minut pel final del tercer quart, de nou a través del penal-córner Berta Serrahima ha fet el setè gràcies a un xut ras que ha superat la portera rival. Ja en el darrer quart amb el partit totalment sentenciat, el Junior FC ha continuat amb el control del joc i ha tingut opcions d'ampliar encara més el marcador.

Tot i això, al minut 7 en una pressió alta Carlota De Madariaga ha recuperat la pilota i en un error defensiu del conjunt local ha pogut marcar el 7 a 1 en la primera ocasió clara de l'RC Jolaseta en tot el partit.

L'atac del Junior FC era insistent i en la jugada posterior al gol visitant, Berta Serrahima ha pogut fer el 8 a 1 des del penal-córner.

Finalment, en els minuts restants el Junior FC ho ha seguit intentant, Anna Gil ha tingut dues oportunitats de fer el 9 a 1, però el partit ha acabat amb 8 a 1.