El Junior FC pateix fins al final per superar un combatiu RS Tenis

Els blau-i-negres guanyen 3 a 2 i aconsegueixen la segona victòria de la temporada, clau per allunyar-se de la part baixa de la Divisió d'Honor

El Junior FC guanya per 3 a 2 al RS Tenis en un partit intens i que no s'ha decidit fins a l'últim quart. Aquest diumenge 22 de novembre, al matí, els santcugatencs han aconseguit una victòria clau davant un rival directe i a més els serveix per allunyar-se de la part baixa de la classificació.

Amb això, el Junior FC suma la segona victòria de la temporada i la segona consecutiva com a local després de superar el Línia 22 en l'últim partit jugat a casa a qui es va imposar per 7 a 0. Els santcugatencs són 7ns amb 8 punts i tenen un balanç de dues victòries, dos empats i quatre derrotes en vuit partits disputats a la Divisió d'Honor Masculina.

El partit ha estat molt complicat per al Junior FC i no s'ha decidit fins a l'últim quart del partit, tot i això, els d'Oriol Torras han tingut un avantatge de dos gols, 2-0 en el segon quart i 3-1 en l'últim quart, però no ha acabat de tancar el partit. Els santcugatencs han dominat el matx en bona part dels minuts, però no han sabut aprofitar les ocasions que han tingut i, sobretot a l'últim quart, han partit més en defensa.

Els locals han començat bé el partit i Pau Masip ha avançat al Junior FC. En el segon quart, les coses s'han posat més de cara per als santcugatencs amb el 2-0, obra de Pol Ribó. A les acaballes d'aquest, els cantàbrics han retallat distàncies amb un gol des del penal-córner d'Alejandro Dàvila. En el tercer no hi ha hagut gols i l'emoció i la tensió s'ha palpat en l'últim, Oriol Bozal ha fet el 3-1, també des del penal córner, però el RS Tenis ha retallat distàncies amb el 3-2 a tres minuts pel final amb un gol d'Eduardo González.

Després del partit l'entrenador del Junior FC, Oriol Torras, s'ha mostrat satisfet per la victòria, però ha lamentat que no haguessin tancat el partit abans: "Hem sigut conscients del partit que teníem per davant, era com una final per nosaltres, així que sabíem que seria molt igualat. Anar per davant el marcador ens transmetia confiança, però crec que ens hem relaxat massa en el tram final i hem estat massa ambiciosos anant a buscar un altre gol, ja que hem descuidat la defensa".

També ha volgut recalcar que l'equip ha estat insegur en l'últim quart: "Aquesta temporada hem jugat tres partits on ens han empatat a l'últim minut i els fantasmes apareixen. Al primer i segon quart hem jugat tranquils, el tercer hem temptejat el terreny i en el quart ens hem posat 3 a 1, llavors és quan han aparegut les inseguretats".

La setmana vinent el Junior FC tindrà doble repte a domicili. Primer, el divendres 27 de novembre a les 19:00, el partit corresponent a la jornada 5 davant el RC Jolaseta, 10è classificat amb 6 punts amb 2 victòries i 5 derrotes en 6 partits. I segon, el diumenge 29 de novembre a les 12:30 al camp del SPV Complutense, 6è amb 12 punts, després de 4 victòries i 4 derrotes en 8 partits. Per tant una doble oportunitat per ampliar la distància encara més, respecte a la zona de descens. "Marcar-se un objectiu és complicat perquè si perdem el primer partit, mentalment els jugadors ja es preocupen. Pero, sobretot el divendres, el del Jolaseta, l'anem a guanyar perquè és un rival directe i després ja veurem amb quines sensacions arribem diumenge", sentència Torras.

Primer i segon quart dominats pel Junior

El partit ha començat tranquil i amb els dos equips temptejant el terreny, els dos han tingut la possessió de la pilota. Els primers cinc minuts s'han jugat sobretot al mig del camp i sense perill per a les dues porteries. Tot i això, a mesura que anaven avançant el Junior s'ha anat fent amb el domini i el RS Tenis només s'ha defensat. Amb això els primers 5 minuts de partit han estat així, i tot i que, sobretot el Junior FC ha intentat buscar més la porteria atacant, els cantàbrics s'han defensat bé dels intents d'apropament del Junior FC.

Tot i això, en un error de basculació defensiva del RS Tenis ha deixat sol a Jordi Farres a la banda dreta i la primera ocasió de perill del Junior FC ha estat gol, la pilota s'ha passejat per l'àrea dels cantàbrics i Pau Masip des de l'altra banda, ha fet el primer gol del partit.

Amb l'embranzida del primer gol, els santcugatencs han continuat buscant la porteria rival i Pablo Espino, ha tingut una clara ocasió que ha aturat el porter rival, Álvaro Floranes. Cap a la part final del quart, el RS Tenis, ha passat a tenir més control de perill, però no ha tingut cap ocasió de perill per a la porteria defensada per Marc Sanroma.

En el segon quart, el Junior FC ha sortit intens i a atacar la porteria rival i ha fet una pressió alta, a més també ha fet una molt bona pressió després de pèrdua de la possessió per evitar els possibles contraatacs dels visitants. Amb això, en una gran jugada col·lectiva del Junior FC, Oriol Bozal ha acabat desmarcat a la banda dreta i ha fet una passada a la frontal de l'àrea a Pol Ribó, i aquest no ha perdonat per fer el 2-0. Tot això quan només portàvem 3 minuts de partit.

Després del 2-0, el Junior FC ha seguit molt ben plantat al camp i no ha concedit cap ocasió de perill als visitants. Però amb el pas dels minuts els visitants han aconseguit recuperar terreny i en un penal-córner, que ha estat la primera ocasió del partit per als cantàbrics, han retallat distàncies després d'una jugada embolicada dins l'àrea que ha acabat amb un remat d'Alejandro Dàvila, en el minut 13 del segon quart. Això els ha donat vida i han tornat a entrar en el partit.

Els quatre minuts restants han estat intensos i amb una defensa molt consistent i s'ha arribat al descans amb 2-1.

Tercer quart sense gols i un últim quart trepidant

Els tercers 17 minuts no han tingut gols, però hi ha hagut oportunitats de perill, sobretot per al Junior FC, més que al segon. Els blau-i-negres han començat molt intensos i ja des de l'inici han buscat la porteria rival, i en la primera ocasió han estat a punt de marcar, però el porter rival ha tret un remat dins l'àrea dels locals.

Tot i això, el quart ha anat de menys a més intensitat i durant 10 minuts ha tornat a haver-hi un tempteig constant dels dos equips. El Junior FC se sentia bé amb la possessió de la pilota i els visitants defensant. Amb això, en el minut 13 els santcugatencs han tingut un penal-córner, que ha acabat amb gol, però l'àrbitre no l'ha donat per vàlid perquè ha tocat en el peu d'un jugador santcugatenc. Dos minuts després, han tornat a tenir una altra oportunitat, però no han estat encertats en la jugada i amb això s'ha arribat a l'últim.

Els últims 17 minuts de partit han sigut totalment intensos, i el Junior FC ha gaudit de dos penals-córner consecutius només començar. Però en cap dels dos han pogut fer el tercer gol. En el minut 11, han tornat a tenir un altre penal-córner i aquest cop Oriol Bozal sí que l'ha convertit amb un xut ras, suposant el 3-1.

A partir d'aquí, el guió del partit ha canviat i els visitants han passat a tenir el control del matx els últims minuts. A causa de l'avantatge, el Junior FC, s'ha defensat i ha aguantat fins al final. En el minut 14, Eduard González ha fet el 3-2 per als cantàbrics i han posat emoció al tram final, una jugada molt protestada pels santcugatencs en què han demanat que el jugador ha tocat la pilota amb el peu.

El gol ha estat vàlid i el RS Tenis ha acabat jugant els dos últims minuts sense porter. Tot i això, els blau-i-negres s'han defensat bé i s'han endut tres punts importants d'un partit en què han patit més de l'esperat tal com havien anat el primer i el segon quart.