El Junior FC es retroba amb la victòria amb un solitari gol d'Strappato

Les blau-i-negres han guanyat 0 a 1 al Club Egara i es mantenen a la part alta de la Divisió d'Honor Femenina

El conjunt femení del Junior FC d'hoquei herba ha assolit, el diumenge 22 de novembre, una treballada victòria davant el Club Egara per 0 a 1 gràcies a un gol de Júlia Strappato en el tercer quart. Amb el triomf, les santcugatenques es mantenen en la 3a posició, amb 1 partit menys que el Club de Campo de Madrid i el SPV Complutense, equips que encapçalen la competició.

En l'enfrontament, ambdós equips s'han mostrat molt de respecte en la primera part, una primera part amb poques ocasions, tot i que les blau-i-negres han aconseguit dominar a estones l'esfèric. No obstant això, al pas pels vestidors el marcador reflectia l'empat a 0.

En la reapresa, el Junior FC ha sortit millor al terreny de joc i, fruit d'això, ha arribat la diana de Júlia Strappato en un penal-córner. A més, les blau-i-negres han disposat d'alguna altra ocasió clara que no han sabut materialitzar. Finalment, en el darrer parcial, les visitants han sabut defensar l'avantatge i han pogut sentenciar l'enfrontament en el contraatac.

Per a Marcel Malgosa, tècnic de les santcugatenques: "Arribem a una fase de la temporada amb lesions i uns entrenaments complicats, així que aquests partits, tot i ser els favorits, costen de gestionar. És per això que aquests 3 punts els valorem molt positivament".

Amb tot, l'equip disputarà com a local, el dijous 26 de novembre, el partit ajornat davant l'RC Polo, 5è classificat a 5 punts de les santcugatenques. El Junior FC, en cas de sortir vencedor, avançaria a la classificació al SPV Complutense, segon classificat. "Una altra ensopegada vers el Club Egara ens hauria fet molt mal, així que la victòria és important per recuperar la confiança de cara el partit vers l'RC Polo, un partit que es presenta complicat" sentència Malgosa.