El Junior FC torna a somriure i es manté invicte com a local

Les santcugatenques es retroben amb la victòria en una gran primera part de l'equip

El conjunt femení del Junior FC d'hoquei herba es retroba amb la victòria en la Divisió d'Honor, després de guanyar 6 a 1 al CD Terrassa Hockey, el diumenge 10 d'octubre. Les santcugatenques s'agraden quan jugues a casa i així ho han tornat a demostrar en aquesta 4a jornada de la competició.

El Junior FC ha sortit al partit a totes, amb l'objectiu de poder donar-li la volta a la mala dinàmica d'aquest inici de temporada. Amb això, en els primers minuts de l'enfrontament, les santcugatenques han pogut forçar un penal-córner que, tot i que el xut de Mariona Serrahima ha estat aturat per la portera, Laura Bosch ha provocat un stroke que no ha desaprofitat Fernanda Flores per anotar l'1 a 0.

El gol ha donat ales a les blau-i-negres, que han continuat buscant la porteria rival amb l'objectiu d'ampliar distàncies. Així doncs, en una jugada per la banda dreta d'Anna Gil, la santcugatenca ha cedit a la perfecció perquè Laura Bosch anotés a plaer el 2 a 0. Tanmateix, el partit no estava resolt, i és que una mala entesa defensiva de les locals ha permès que el CD Terrassa Hockey pogués retallar distàncies (2 a 1), abans del xiulet del primer set.

En el segon parcial, però, el Junior FC ha sortit com un vendaval i no ha donat cap opció a les rivals. Laura Bosch, en la sortida d'un penal-córner, ha empès la pilota dins la xarxa per anotar el 3 a 1 i posteriorment, una gran passada d'Anna Serrahima ha deixat a Anna Gil sola davant la portera, certificant el 4 a 1 amb un xut amb molt talent. A més, Maria Gestí ha pogut anotar el 5 a 1 quasi en la següent jugada, gràcies a una gran internada per la banda esquerra de Carlota Petchamé. Abans del pas pels vestidors, les santcugatenques han pogut ampliar distàncies, però el marcador ja no s'ha mogut.

En la represa, les santcugatenques s'han preocupat de mantenir l'avantatge, pensant en el partit del pròxim dimarts 12 d'octubre vers el Club Egara, tot i que Anna Gil ha estat a punt d'anotar el 6 a 1, en una ocasió que les egarenques han tret sota pals. Per la seva banda, el CD Terrassa Hockey ha buscat intimidar la porteria defensada per Natàlia Salvador i, tot i que han disposat d'un penal-córner, la portera xilena ha fet una gran estirada per evitar la diana final.

En el darrer parcial, el Junior FC ha pogut ampliar el seu marcador en 2 ocasions dels del penal-córner, però cap d'ells ha trobat un xut encertat. No obstant això, en les acaballes del partit, quan ambdós conjunts donaven per acabat el partit, Carlota Petchamé ha anotat el definitiu 6 a 1.

Marcel Malgosa, tècnic del conjunt local, es mostra content amb el triomf: "Crec que hem fet una bona primera part, sobretot en el segon quart, en el qual hem estat molt encertades. En la represa, hem baixat una mica tensió, però content per retrobar-nos amb el triomf".

Amb tot, el Junior FC suma la seva segona victòria en la temporada, la segona com a local, i es reenganxa amb els equips capdavanters de la classificació. En la pròxima jornada, les blau-i-negres visitaran la pista del Club Egara, el dimarts 12 d'octubre, després de perdre els seus 2 primers partits com a visitants. "És veritat que a casa ens estem trobant més còmodes, però venim de 2 desplaçaments molt complicats. Ara ja no val només puntuar a domicili, sinó sumar de 3 en 3" ha sentenciat l'entrenador santcugatenc.