El Junior FC treu pit dels seus colors en la presentació d'equips de futbol

Aquesta temporada, la secció de futbol del Junior FC està formada per 32 equips i 450 jugadors

La secció de futbol del Junior FC s'ha reunit amb tota la seva família, en una festa de llums, música i colors i que ha tingut lloc a les instal·lacions esportives del club santcugatenc, el divendres 3 de novembre. El Junior FC segueix mostrant que la secció de futbol està consolidada, i és que any rere any són moltes les famílies que aposten per l'escola de futbol de l'entitat santcugatenca.

Presentació d'equips de la secció de futbol del Junior FC. FOTO: Bernat Millet.


En aquesta temporada, el Junior FC està format per 32 equips i 450 jugadors. Així doncs, el club blau-i-negre té 1 equip d'iniciació, 3 prebenjamins, 5 benjamins, 6 alevins, 6 infantils (1 de femení), 4 cadets, 1 cadet-juvenil femení, 3 juvenils, 2 sèniors i 1 veterà. Durant la presentació, el club ha volgut treure pit de la branca femenina, i és que el cadet es va alçar amb el Campionat de Catalunya.

Durant la presentació d'equips, el vocal de la secció de futbol, Marc Crespo, ha celebrat el creixement de la secció: "Estem fent les coses bé i tenim un rècord històric de jugadors. El nostre objectiu és guanyar, però sempre formant en valors com la companyonia, la solidaritat o el sacrifici". A més, la festa ha comptat amb la presència de la nova presidenta del Junior FC, Marta Cerdà, la qual ha demostrat la seva il·lusió per treballar per totes les seccions: "Tots sabeu que jo vinc del món de la raqueta i la pala i encara tinc molt per aprendre del futbol, però el meu objectiu és treballar per igual per totes les seccions. Desitjo a la secció de futbol que tingui molts èxits aquesta temporada".

Finalment, l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts), ha recalcat la importància de comptar amb clubs com el Junior FC en la ciutat: "El Junior FC és un dels clubs centenaris i vull agrair a tots els que ho feu possible, perquè hi ha molta feina darrera". El batlle també ha estès la mà a l'entitat blau-i-negre i ha assegurat que l'Ajuntament "està al costat de les entitats davant els neguits i preocupacions i per ajudar".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem