El Junior FC tuteja al Club de Campo, però acaba pecant per la seva falta d'encert

Les blau-i-negres han plantat cara vers el totpoderós equip madrileny, el qual ha estat més efectiu de cara a porteria

El femení d'hoquei herba del Junior FC ha caigut 1 a 0 a casa del Club de Campo de Madrid en la segona jornada de la competició, el diumenge 25 de setembre. Les blau-i-negres, però, no s'han arronsat en cap moment i han plantat cara contra un dels candidats a lluitar pel títol, però han estat poc efectives de cara porteria.

Així doncs, igualtat total des del primer minut del partit, amb accions de perill per part dels 2 conjunts i amb la possibilitat d'obrir en el marcador des del penal-córner. Abans del pas pels vestidors, però, el marcador seguia reflectint l'empat a 0.

En la represa, les madrilenyes han sortit millor sobre el terreny de joc, i fruit d'una errada en la sortida de pilota de les blau-i-negres, el Club de Campo ha anotat l'1 a 0. El gol ha deixat tocades a les santcugatenques, que s'han mantingut dins del partit gràcies a les bones aturades de Jana Martínez. Ja en el darrer quart, el Junior FC s'ha refet i ha tornat a intimidar la porteria contrària, tanmateix, no ha estat encertat de cara al gol.

Guille Carnicer, entrenador del Junior FC, ha destacat la progressió de l'equip: "Hem plantat cara i ha estat un partit molt igualat, en el qual hem gaudit de moltes ocasions. El problema, però, és que no hem estat encertades. Tot i això, hem fet un pas endavant en la nostra evolució".

Amb aquesta desfeta, les santcugatenques es queden amb 3 punts de 6 possibles. En la pròxima jornada, les blau-i-negres visitaran la pista del CH Sardinero, el diumenge 2 d'octubre. "És un camp molt difícil de guanyar. Tots els equips pateixen en aquest desplaçament, així que és una bona oportunitat per recuperar les sensacions" ha sentenciat Carnicer.