El Junior FC venç i s'assegura una plaça per a la Final Four

Les blau-i-negres s'han imposat a un rival directe i fan un pas endavant per acabar líders de la competició

El femení d'hoquei herba del Junior FC ha guanyat 7 a 3 a la UD Taburiente, en un duel molt igualat en la 1a part, però que han encarrilat les santcugatenques en la represa, el diumenge 21 de maig. Amb això, les blau-i-negres han sabut treure rèdit d'un duel entre 2 equips que aspiren a ser campions de la lliga regular, i amb la victòria, han certificat una plaça per a la Final Four, quan resten 2 jornades perquè acabi la competició.

Igualtat total en els minuts inicials del duel, i tot i que les visitants obrien ràpidament la llauna amb un penal-córner, Ainhoa Ballesteros tornava a posar les taules en l'electrònic. En el segon quart, el guió del partit ha estat similar, aprofitant les canàries un stroke per posar-se per davant de nou, però contrarestant el Junior FC ràpidament la diana amb un gol de Carlota Petchamé, també amb un stroke.

En la represa, no obstant això, l'enfrontament ha canviat, i és que les santcugatenques han fet un pas endavant. Això ha permès a les blau-i-negres obrir una escletxa important, amb 2 gols de Mariona San José des del penal-córner i les dianes de Marta Puntí i Teresa Lima. La UD Taburiente ha buscat l'èpica (6 a 3), però Berta Serrahima ha dilapidat qualsevol opció de remuntada rival en els minuts finals.

Amb aquest triomf, el Junior FC segueix liderant la competició, amb un punt d'avantatge respecte al Club de Campo, immediat perseguidor, quan resten només 2 jornades perquè acabi la Divisió d'Honor. A més, les blau-i-negres s'han assegurat un dels 4 bitllets per participar en la Final Four. En la penúltima jornada, visitaran la pista del Sanse Complutense, el diumenge 28 de maig.