El Junior masculí cau golejat contra el Polo i s'acomiada de la Copa del Rei

El conjunt barceloní supera els d'Oriol Torras per 5 a 2 i jugaran les semifinals contra el CD Terrassa

El primer equip masculí del Junior d'hoquei herba ha caigut als quarts de final de la Copa del Rei davant el RC Polo per 5 a 2 i s'ha acomiadat de la competició aquest divendres, 15 de març. Els d'Oriol Torras ha aguantat fins al descans, però a la segona part el conjunt barceloní no ha mostrat pietat i s'ha guanyat un lloc a les semifinals. Amb aquesta victòria, el Polo es veurà les cares amb el CD Terrassa, que ha guanyat al RS Tenis per 4 a 2.

El duel no ha començat de la millor manera pel Junior FC, i és que només iniciar el partit, els blau-i-negres han encaixat una dolorosa diana, en un potent xut dels barcelonins creuat des de la frontal de l'àrea. A partir d'aquí, els nois d'Oriol Torras s'han fet amb la possessió de la pilota i han buscat contínuament la porteria contrària, però les seves internades no estaven tenint èxit.

En el segon temps, els blau-i-negres han seguit buscant les pessigolles dels rivals, i Arnau de Bruijn ha gaudit d'una primera opció en els minuts inicials del parcial, però la seva acció ha estat desviada a córner. La pressió dels santcugatencs no ha cessat i fruit d'això han forçat un penal-córner, que Aleix Bozal ha materialitzat per tornar a posar les taules en l'electrònic. Bozal, a més, ha gaudit d'un nou penal-córner, que en aquesta ocasió no ha pogut aprofitar.

El gol ha donat ales als santcugatencs, que durant el segon parcial han exercit una alta pressió, buscant avançar les línies per dificultar la sortida de pilota de l'RC Polo. L'exclusió de Jordi Gifra, però, ha donat oxigen als rivals, que amb la superioritat sobre el terreny de joc, han pogut provocar fins a 5 penals-córner. La defensa del Junior FC, tanmateix, s'ha fet gran i ha pogut evitar un mal major. En un nou penal-córner de l'RC Polo, no obstant això, sí que ha arribat la nova diana dels rivals. El gol, a més, ha caigut com una llosa per als blau-i-negres, que han vist com un minut més tard tornaven a ser víctimes d'un xut potent dels barcelonins que significava el 3 a 1. Abans del pas pels vestidors, però, Bruno Font tornava a portar l'esperança al conjunt santcugatenc, amb un gol per emmarcar i retallar distàncies en l'electrònic.

Segona meitat barcelonina

Igualtat total en els minuts posteriors al descans, amb alternatives per part dels dos equips, però sense jugades clares de gol. Amb el pas del parcial, l'RC Polo ha començat a creure en el seu joc, i en una jugada col·lectiva, el davanter barceloní ha pogut superar a Pau Gifra i anotar el 4 a 2 en l'electrònic. El Junior FC, no obstant això, en cap moment ha tirat la tovallola i ha seguit buscant la manera de perforar la porteria rival, però sense èxit en aquest tercer parcial.

En el quart i últim període, el conjunt barceloní ha eixamplat encara més la distància i ha signat la maneta per deixar sense esperances d'una hipotètica remuntada als santcugatencs. Amb el 5 a 2 definitiu, el Junior s'ha acomiadat de la competició, mentre que el Polo s'ha guanyat una plaça a les semifinals de la Copa del Rei. El seu rival serà el CD Terrassa, que ha superat el RS Tenis per 4 a 2.