El juvenil del Voleibol Sant Cugat, bronze en el Campionat d'Espanya

Les vermell-i-negres es van refer en la lluita per la medalla, després de caure eliminades en les semifinals davant el Feel Alcobendas Voley

L'equip juvenil del DSV Club Voleibol Sant Cugat va aconseguir pujar al podi del Campionat d'Espanya, i és que les vermell-i-negres es van adjudicar la medalla de bronze, en una competició que es va disputar a Llanes (Astúries), entre el dimecres 10 i el diumenge 14 de maig. Les santcugatenques, després de perdre les semifinals 0 a 3 vers el Feel Alcobendas Voley, es van refer en la lluita pel bronze, vencent 3 a 2 al Barça CVB.

Anteriorment, el DSV Club Voleibol Sant Cugat havia acabat líder del grup E en guanyar els seus 3 partits (3 a 0 contra el CP Licenciados Reunidos, 3 a 1 al CV Iniesta i 3 a 0 al Korbis Merenzao, mentre que eliminava al CV Premià de Dalt Maresme per 0 a 3 en els vuitens de final i a l'EDM Voleibol Tomares en els quarts de final, també per 0 a 3.