Katia Coquis i Êllâ Bestué, or i plata al Campionat d’Espanya Júnior

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el Campionat de Catalunya Cadet, amb victòries de Pol Abradó i Jael Bestué

L’atleta formada al Club Muntanyenc Sant Cugat Katia Coquis, ara a les files de l’AA Catalunya, ha quedat primera al Campionat d’Espanya Júnior que s’ha disputat aquest cap de setmana, 4 i 5 de juliol, a Valladolid. Coquis ha guanyat amb claredat la prova de llançament de javelina, amb un llançament de 46,58 metres.

L’altre gran resultat d’atletes santcugatenques ha estat el d’Êllâ Bestué (FC Barcelona), que ha finalitzat segona en la prova de triple salt amb una marca de 12,39 metres i a només un centímetre de la guanyadora.

Nil Rodés (AA Catalunya) ha quedat quart en la prova de 10.000 metres marxa amb un temps de 42:23.59 i Bernat Parpal (FC Barcelona) vuitè en la prova de salt de longitud amb una marca de 6,53 metres.

Cinc podis del Club Muntanyenc al català cadet

Durant aquest cap de setmana també s’ha disputat, a Granollers, el Campionat de Catalunya Cadet d’atletisme. En aquest campionat l’atleta del Club Muntanyenc Pol Abradó ha aconseguit un primer lloc en disc (49,32 metres) i un segon lloc en pes (13,32 metres). Per la seva part Jael Bestué ha estat primera en la prova de 100 metres llisos amb un temps de 12.41.

El Club Muntanyenc ha obtingut dos podis més. Un és el de Maria Botella, que ha finalitzat segona en la prova de 300 metres llisos amb un temps de 41.61; i l’altre és el de Maria Mur, que també ha quedat segona amb un llançament de 31,13 metres en la prova de llançament de javelina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem