L’11è Torneig Internacional de Voleibol, amb quatre clubs europeus i quatre espanyols

En la competició hi participaran 44 equips de 16 clubs, amb més de 500 jugadores

El Club Voleibol Sant Cugat organitzarà l’11è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat del dijous 18 al diumenge 21 de setembre, amb 16 clubs participants. El dijous i divendres es jugarà al pavelló de Valldoreix, de 18 a 22 hores. Dissabte se celebrarà als pavellons 1, 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler (de 8.30 a 21.30 hores), i també al pavelló de Valldoreix, de 8.30 a 13.30 hores. Les finals tindran lloc diumenge, a les 13 hores, al Pavelló 3. Posteriorment, a les 14.45 hores es farà el lliurement de premis. Es tracta d'un dels torneigs més importants d'aquestes característiques que es fa a l'Estat espanyol.

Un torneig amb 44 equips
Hi prendran part 44 equips, repartits en 3 categories: infantil (14), cadet (16) i juvenil (14). Els 4 clubs estrangers que hi participaran són el Riga Volleyball Club (Letònia) i l’Sporting Clube de Arcozelo (Portugal), que ho fan per primera vegada, i els clubs italians Scuola di Pallavolo Anderlini i Pallavolo Tor Sapienza (hi ha participat en totes les edicions), dos clàssics d'aquesta competició internacional. Els clubs 4 espanyols que també hi competiran són CV Alcobendas, CV Torrejón, CV Rivas i Getxo Voleibol. També hi haurà 9 clubs catalans: Són: CV Vall d’Hebron, CV Esplugues, CV Vilassar de Mar, CV Sant Boi, AE Carles Vallbona, Club Natació Sabadell, CV Sant Martí, Escola Pia de Granollers i CV Sant Cugat. El CV Sant Cugat, el club amfitrió, estarà representat per un total de 15 conjunts.

El dissabte, a les 18 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, es presentaran els 44 equips que participen en el torneig. És un acte que es repeteix cada any. Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, ha explicat en la presentació del torneig que 44 "és el màxim d'equips que pot assumir el campionat, tot i disposar de moltes instal·lacions esportives".

Presentació del torneig
L'acte de presentació de l’11è Torneig Internacional de Voleibol Ciutat de Sant Cugat s'ha celebrat aquest dimecres, 10 de setembre, a la tarda, a la Sala de Premsa de l'Ajuntament. Ha estat presidit per Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, i Toni Alemany, nou director tècnic esportiu de l'entitat esportiva.

Miquel Martínez ha destacat que "és un torneig de primer nivell i, a més, és un torneig de club, que la gent se'l fa seu". Per la seva banda, Xavier Tizón ha dit que aquest campionat "internacionalitza la marca Sant Cugat".

Toni Alemany, nou director tècnic del club
Miquel Martínez ha aprofitat l'acte per presentar Toni Alemany com a nou director tècnic esportiu del CV Sant Cugat. Alemany té una llarga i reconeguda trajectòria en el món del voleibol. Ha estat jugador de Superlliga 1 en molts clubs, i també seleccionador català absolut masculí i segon entrenador de la selecció espanyola absoluta masculina. També ha estat responsable del programa ARC.

Alemany: "El CV Sant Cugat és un referent a Catalunya, Espanya i Europa"
Alemany ha dit que el CV Sant Cugat "és un club que creix de forma increible, tant en jugadores com en resultats esportius". A més, també ha afirmat que el CV Sant Cugat "és un referent a Catalunya, Espanya i Europa. Estic content de poder formar part d'un projecte tant atractiu com aquest".

Per a Martínez, "segur que Alemany ens aportarà la seva experiència en el nostre projecte esportiu de ciutat, que cada any és més important. El CV Sant Cugat s'ha fet molt gran. És el club de voleibol amb més número de jugadores de Catalunya i d'Espanya".

Toni Alemany és, en l'actualitat, professor d'educació física i entrenador de l'equip masculí de CV AA Llars Mundet, que milita a Superlliga 2 i que la temporada passada es va adjudicar la Copa del Príncep. També és vocal de la Federació Catalana de Voleibol.

 
Comentaris

Destaquem