L'11è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení comença a prendre forma

Aquesta competició, una de les més prestigioses pel que fa al voleibol de base femení, tindrà lloc entre el 18 i el 21 de setembre

Falta exactement un mes per a que s'iniciï l'onzena edició del Torneig Internacional de Voleibol Base Femení que organitza el Club Voleibol Sant Cugat. De moment, a falta de conèixer més detalls quan es faci la presentació oficial del torneig, està confirmada la participació de 46 equips, dos més que la temporada passada. D'aquests, 16 jugaran la competició juvenil, 16 la cadet i 14 la infantil. El campionat, que enguany tindrà lloc entre el 18 i el 21 de setembre, tindrà un format similar al d'altres edicions, repartint els partits entre el Pavelló de Valldoreix i el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Segons el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, es van apuntar forces equips a última hora, i ha avançat que "tindrem un torneig de molt nivell, especialment en les categories juvenil i cadet". De moment està confirmada la presència de quatre equips estrangers, dos italians –entre ells el Pallavolo Anderlini–, un equip portuguès i un equip letó. També hi participaran deu equips de cinc clubs espanyols com l'Alcobendas o el Getxo, equips molt potents en categories de base.

El torneig serà la primera oportunitat per veure en acció els equips del CV Sant Cugat aquesta temporada 2014-2015, en especial el cadet A, equip que segons Martínez, "tindrà molt nivell i apunta alt aquest any".

 
Comentaris

Destaquem