L'aleví A del Futbol Sala Sant Cugat assoleix el segon ascens consecutiu

Els vermell-i-negres han ascendit a Primera Divisió

L'equip aleví A del Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit el seu segon ascens consecutiu i, en dues temporades, ha pujat de Tercera a Primera Divisió. L'ascens l'ha aconseguit el diumenge 8 de maig, al pavelló de Valldoreix, després de superar el CE Abrera Futsal, per 5 gols a 3. El FS Sant Cugat ha assolit matemàticament l'ascens tres jornades abans que acabi la lliga del grup 3 de Segona Divisió, i amb un partit més ajornat.

Dels 23 partits disputats, n'ha guanyat 18, n'ha empatat 2 i n'ha perdut 3. Amb 107 gols a favor, és el segon equip que fa més gols a la lliga, i amb 44 gols en contra, el segon que en rep menys.

Bernat González: "És un molt bon equip"

L'entrenador de l'aleví A, Bernat González, ha assenyalat que "és un molt bon equip, amb sis jugadors de primer any i sis més de segon any. Han competit molt bé i han anat assimilant els conceptes tàctics que els tècnics els hem anat introduint".

Els vermell-i-negres ascendiran com a segon classificat (només pugen dos equips), per darrere del FS Olesa, equip que visitaran aquest diumenge, 15 de maig, a les 10.15 hores. En les dues últimes jornades de lliga, el FS Sant Cugat rebrà el CE Collbató i visitarà el CFS Esparreguera B.

Els protagonistes de l'ascens

Els 12 jugadors que integren aquest conjunt són els porters Jordi Colomé i Rubén Morales, i els jugadors Ricard Mula, Naim Sahli, Pau Ramírez, Arnau Hidalgo, Bru Rivera, Óscar Martínez, Miquel Ventura, Nico Poch (capità), Àlex Garcia, Arnau Berenguer. Els entrenadors són Bernat González i Víctor Fortea.

 
Comentaris

Destaquem