L’Ajuntament arranjarà pròximament les goteres i canviarà el parquet del Pavelló 1

Aquestes obres podrien iniciar-se a finals del 2013 o a inicis del 2014. Durant l'estiu s'han fet diferents millores per un valor de 237.892’73 euros

Salva Álvarez i Mercè Conesa, a la Sala d'Arts Marcials. FOTO: À.L.P. Salva Álvarez i Mercè Conesa, a la Sala d'Arts Marcials. FOTO: À.L.P.
S'ha substituït la gespa del camp de futbol-7 de la ZEM Jaume Tubau. FOTO: À.L.P. S'ha substituït la gespa del camp de futbol-7 de la ZEM Jaume Tubau. FOTO: À.L.P.
L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha anunciat que l'Ajuntament està a punt d’adjudicar les obres d’impermeabilització de la coberta del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler (instal·lació esportiva municipal que utilitzen les seccions de bàsquet i de tennis de taula de la UE Sant Cugat, i també hi juguen equips del QBasket Sant Cugat) amb l’objectiu de resoldre les goteres que, des de fa anys, hi ha a l'equipament. Conesa també ha avançat que ja s’ha començat a redactar el projecte per substituir el parquet del Pavelló 1 i que aquestes obres podrien iniciar-se a finals del 2013 o a inicis del 2014.

S'han invertit 514.000 euros
Conesa ha fet públic aquests dos nous arrenjaments durant la visita que aquest dimecres, 25 de setembre, a la tarda, ha fet de les obres de millora que l’Ajuntament ha dut a terme aquest estiu -aprofitant l’aturada de les competicions esportives- al Pavelló de Valldoreix, a la ZEM Jaume Tubau i a la ZEM Rambla del Celler. En total, s’han executat una quinzena d’actuacions per un valor de 237.892’73 euros, finançats a través del pressupost municipal d’inversions d'aquest any 2013, que té reservada una partida de 514.000 euros per a obres d’arranjament a equipaments esportius municipals.

Amb les obres executades aquest estiu a Sant Cugat i les que s'han de fer al Pavelló 1, aproximàdament el 75% del pressupost total d’inversions (514.000 euros) ja estarà definit. La resta d’aquest pressupost es dedicarà a fer petites actuacions de millora en diferents equipaments esportius de la ciutat.

Conesa: "Hem volgut prioritzar les instal·lacions esportives municipals"
Mercè Conesa ha assenyalat que "és important que la ciutadania conegui que en aquests moments de dificultats pressupostàries hem volgut prioritzar les instal·lacions esportives municipals amb unes inversions importants i que eren absolutament necessàries”. Conesa també ha concretat que els diferents petits arranjaments que es facin amb pressupost 2013 "seran per atendre aquelles demandes urgents que tinguin les entitats esportives de la ciutat".

L’alcaldessa ha avançat que el pressupost municipal d’inversions per al 2014 també tindrà una partida per efectuar més actuacions d’aquest tipus. Aquesta partida, tot i que encara no està fixada definitivament, podria situar-se al voltant d’uns 300.000 euros.

 
Comentaris

Destaquem