L'Ajuntament busca solucions a les goteres del pavelló 2

A causa de la mancança de resposta per part de l'asseguradora, l'Ajuntament ha iniciat una intervenció pal·liativa per a atenuar les goteres generades per la forta pedregada del mes d'agos

Davant les goteres que afecten el pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, camp de joc del Patí Hoquei Club Sant Cugat de l'OK Lliga, l'Ajuntament ha decidit fer una actuació provisional per a resoldre el problema. Així doncs, les obres s'han iniciat el matí del dimecres 7 de novembre i es confia tenir-ho tan aviat possible.


La intervenció consisteix en la construcció d'un circuit per a recollir l'aigua que cau a l'interior de la pista i poder-la expulsar cap a l'exterior. Amb tot, això es tracta d'una solució temporal del problema fins a tenir la data d'actuació per part de l'asseguradora.


A més, les goteres no són l'únic aspecte que afecta el pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, ja que hi ha unes obres que bloquegen l'accés dels jugadors a la pista i impedeixen el pas als despatxos i les aules de formacions. Amb tot, amb l'ascens del club santcugatenc a la màxima categoria, es vol incloure els llums exigits per l'OK Lliga i adequar el sòcol a la vigent normativa.


Per a Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports: "Esperem poder solucionar com més aviat aquest problema. No obstant això, ja tenim un acord amb el CAR per a poder disputar els partits del planter en cas que no estiguin finalitzades les obres". Tanmateix, com afirma el tinent d'alcalde, queda en dubte si el primer equip podrà disputar allà el seu partit del dissabte 10 de novembre, davant el CH Caldes, pels requisits que exigeix l'OK Lliga.


La pista coberta haurà d'esperar


D'altra banda, l'equip està a l'espera de poder inaugurar la pista coberta que s'està construint a la ZEM Jaume Tubau. Tanmateix, la manca de respostes d'Apimet, l'empresa constructora, ha comportat que les obres es trobin ara mateix parades i l'Ajuntament està treballant amb el departament jurídic per a veure com gestionar l'absència d'actuacions.


Així doncs, la pista ja té els fonaments acabats i es troba ara a l'espera de col·locar la coberta sobre dues fileres de pilars, una coberta de planxa nervada i habilitada per a instal·lar la il·luminació.
 

 
Comentaris

Destaquem