L'Ajuntament construirà un pavelló a la ZEM La Guinardera abans del juny del 2015

Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que aquesta nova instal·lació esportiva municipal serà una realitat gràcies a una inversió de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

Sant Cugat tindrà, com a molt tard el juny del 2015, un nou pavelló poliesportiu, que s'ubicarà a la Zona Esportiva Municipal La Guinardera. Així ho ha explicat Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, en declaracions al TOT Sant Cugat: “Dins del pla d'actuació de l'equip de govern volem que la ciutat disposi d'un nou pavelló, d'una nova instal·lació esportiva municipal, que doni servei a les dificultats (falta d'instal·lacions esportives municipals) que tenim en aquests moments”. Tot i l'esforç de l'Ajuntament en els últims anys en la construcció de nous equipaments esportius i l'adeqüació d'algunes instal·lacions ja existents, com la instal·lació de gespa artificial als camps municipals de futbol de la ZEM Jaume Tubau, Can Magí i Mira-sol), els clubs de la ciutat necessiten més espais per a la pràctica esportiva, com a conseqüència del creixement de les entitats. “Volem que sigui una realitat a finals d'aquesta legislatura”, ha assegurat l'alcaldessa.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) serà l'organisme que, segons Conesa, farà la inversió necessària perquè aquesta instal·lació, que encara se'n desconeixen les seves característiques, sigui una realitat. No hi ha redactat cap avantprojecte ni tampoc se sap el pressupost. Amb tot, l'alcaldessa del municipi també confia en d'altres injeccions econòmiques, com la Diputació de Barcelona, per poder desenvolupar d'altres projectes.

El nou pavelló es construirà a la ZEM La Guinardera, al costat de la pista municipal d'atletisme i del camp de gespa artificial. La gespa, que encara s'ha d'instal·lar a l'interior de la pista d'atletisme, estarà col·locada a finals d'abril, segons Xavier Tizón, regidor d'Esports. Aquesta inversió forma part del capítol d'inversions en matèria esportiva pel pressupost municipal 2012.

Nous vestidors i un local a la ZEM Jaume Tubau
Mercè Conesa ha avançat que ja s'ha redactat l'avanprojecte de la ZEM La Guinardera on l'Ajuntament té previst la construcció de nous vestidors i un local. Amb tot, Conesa ha deixat molt clar que, ara per ara, el consistori no ha decidit si es farà aquest mandat o en els pròxims anys.

Acord amb el CB Mira-sol
Mercè Conesa està convençuda que molt aviat arribaran a un acord amb el Club Bàsquet Mira-sol perquè aquest club esportiu deixi de jugar a l'escola Catalunya i pugui passar a jugar els seus partits de lliga al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. “El millor és trobar una solució que satisfaci a tothom, a l'entitat i a l'Ajuntament. És clar que l'Ajuntament ha de fer un esforç per obrir el pavelló unes hores que fins ara estava tancat. L'Ajuntament també ha de fer un esforç per suportar aquestes despeses i el que pugui aportar el CB Mira-sol sempre serà benvingut”.

 
Comentaris

Destaquem