L'Ajuntament edita el catàleg Sant Cugat Excel·lència Esportiva

L'Ajuntament ha sol·licitat a l'Agència Catalana de Turisme que li atorgui el segell de turisme esportiu

Sant Cugat Excel·lència Esportiva. Aquest és el nou catàleg que aquest dimarts, 28 de març, ha presentat l'Ajuntament, a l'Hotel Sant Cugat. Es tracta d'una nova eina de consulta que recull l'oferta esportiva i turística de la ciutat. S'han editat 300 exemplars en català, i també es pot consultar en català, anglès i castellà al web de l'ajuntament. L'associació Sant Cugat Creix i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat han col·laborat en aquesta guia, que s'anirà actualitzant".

Fortuny: "Ens permet treure pit i promocionar la ciutat"

Carmela Fortuny, tinent d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat, ha assenyalat que "Sant Cugat es viu i es respira molt l'esport. Aquest catàleg ens permet treure pit i promocionar la ciutat". Eloi Rovira també ha assenyalat que "aquesta era una realitat que havíem d'aprofitar" i que la ciutat "disposa de moltes instal·lacions esportives, i de primeríssima qualitat".

Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha explicat que "aquesta és una eina amb la qual hem d'aconseguir generar activitat i atraure visitants, en una ubicació i entorn magnífic". Per la seva banda, Albert Mendoza, cap de relacions institucionals del CAR de Sant Cugat, ha explicat la importància de disposar d'aquest centre d'elit esportiu a la ciutat, "i el seu paper de promocionar Sant Cugat".

Han demanat el segell de turisme esportiu

Durant l'acte, Carmela Fortuny ha anunciat que l'ajuntament ha sol·licitat a l'Agència Catalana de Turisme que li atorgui el segell de turisme esportiu, en els esports de parquet i d'atletisme. Segons el consistori, el pròxim mes d'octubre sabran si han rebut aquesta distinció o no.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem