L'Ajuntament entregarà la Medalla d'Honor al Junior F.C. pels seus 100 anys

El club esportiu ha celebrat el seu centenari aquest 2017

El ple municipal d’aquest dilluns, 20 de novembre, proposarà concedir la Medalla d’Honor de Sant Cugat al Junior FC, que aquest 2017 ha celebrat el seu centenari. Com ja ha fet amb les altres entitats centenàries de la ciutat, l’Ajuntament vol reconèixer la feina feta pel club en favor de la ciutat.

La proposta per concedir la Medalla d’Honor de Sant Cugat exposa que "un dels actius importants de la nostra vila són les entitats que actuen com a element cohesionador i vertebrador del teixit social que configura les ciutats com àmbits de convivència solidària i que una de les funcions de l’administració és potenciar els valors democràtics i socials que cohesionen i fan de Sant Cugat una ciutat viva, acollidora i solidària. Per tot això proposa l’atorgament de la Medalla d’Honor de Sant Cugat al Junior F.C. constituint aquesta proposta de distinció honorífica un gest que vol posar en valor la seva trajectòria, la transcendència de la seva labor al llarg d’aquests cents anys de vida i la seva contribució a fer de Sant Cugat una ciutat viva i activa".

El text també destaca que “el Club Junior és una entitat esportiva fundada l’any 1917 que ha esdevingut per mèrits propis un emblema més de la Ciutat. Es distingeix pel foment i la pràctica de les nombrosos disciplines esportives, culturals, socials que s’hi han dut a terme al llarg dels seus 100 anys d’història destacant particularment l’hoquei herba, el futbol, el tennis i el pàdel. Des de sempre, el Junior ha mantingut un tarannà familiar i lúdic. El seu principal actiu son les persones, els socis i les sòcies. El Junior és sinònim de lleure, de salut, de valors esportius com el compromís, el respecte, la humilitat, la confiança i l’esforç i també de germanor.”

L'1 de desembre del 2017 farà 100 anys exactes que es va fundar el Junior F.C. L'entitat ha celebrat l'efemèride amb diverses activitats durant tot l'any.

Cinc Medalles d’Honor de Sant Cugat

Sant Cugat ret homenatge a les seves entitats centenàries pel seu valor social, cohesionador i històric així com per la gran feina feta en favor de la ciutat. Per aquest motiu l’Ajuntament ja li ha concedit aquesta distinció a quatre entitats que tenen més de cent anys: la Societat Coral La Lira, la Unió Santcugatenca, el Club de Golf Sant Cugat i el Sant Cugat Esport F.C.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem