L'Ajuntament licita les obres de construcció del pavelló de la Guinardera

Les obres s'adjudicaran durant el primer semestre de 2015

El sisè pavelló poliesportiu municipal de Sant Cugat, que està previst que es comenci a construir aquest 2015, dóna una passa endavant més amb la licitació de les obres, que s'ha fixat en un preu màxim de 4 milions d'euros. La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient de contractació per adjudicar la redacció del projecte i l’execució de les obres, unes obres que estan previstes d'adjudicar durant el primer semestre de 2015.

Una superfície de 2.000 metres quadrats
La nova instal·lació esportiva municipal tindrà una superfície total de 2.017,28 metres quadrats, que es dividiran de la següent manera. Hi haurà 1 pista per a la pràctica esportiva de 1.530 metres quadrats (un 76% del total). Com a mínim es dibuixaran les següents pistes: A la part longitudinal hi haurà 1 pista d’handbol i 1 de futbol sala. A la part transversal hi haurà 2 pistes de bàsquet-minibàsquet i 3 de voleibol. 

L'equipament està pensat per a l'esport de base, on s'hi podrà entrenar i també competir, tot i que no es descarta que hi entreni algun equip sènior. La instal·lació disposarà d'un nombre reduït de cadires.

També hi haurà 70 metres quadrats (un 3,5%) d’espais auxiliars, com espais d’emmagatzematge i una sala de caldera. Els espais de circulació de públic i esportistes serà de 226 metres quadrats (un 11%).
Conesa: "Hem volgut donar sortida a la demanda que hi ha"
L'alcaldessa va qualificar el nou pavelló, a la presentació de l'avantprojecte, d'"auster, però amb moltes prestacions. Hem volgut donar sortida a la demanda que teníem per part dels clubs esportius de la ciutat. Hem prioritzat l'espai de joc. Necessitàvem aquest nou pavelló". També va afegir que "s'ha dissenyat perquè no sigui un edifici costós de mantenir".

No es faran vestidors
Amb la construcció d'aquest nou pavelló, l'Ajuntament no hi construirà vestidors, que està previst que es facin en una segona fase, que no està definida. Amb tot, el nou pavelló connectarà amb els vestidors existents de la ZEM La Guinardera, que ja utilitzen els esportistes del Club de Rugby Sant Cugat i de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat. La tercera i última fase, també sense calendari d'obres, es tancaria amb la construcció d'un gran pavelló 3, amb les mateixes característiques que l'actual Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

 
Comentaris

Destaquem