L'Ajuntament podria instal·lar gespa a les pistes de Sant Francesc

Josep Maria Félez ha ressaltat que aquesta "és una iniciativa pròpia de l'alcaldessa i pensem que la Penya Blaugrana Sant Cugat ho pot gestionar molt bé"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha inaugurat aquest divendres, 23 de gener, a la tarda, els dos nous mòduls prefabricats al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, que ja van entrar en funcionament a principi de temporada. Es tracta d'un espai de 25 m2, en el que hi ha una oficina, un despatx per a la direcció tècnica del club i una consergeria. La PB Sant Cugat utilitza ara l'antiga secretaria per poder fer reunions tècniques amb els entrenadors i per projectar audiovisuals.

Una inversió de 26.000 euros
L'Ajuntament ha fet una inversió de 20.000 euros, mentre que Teampartners, l'empresa que gestiona aquesta instal·lació esportiva municipal, hi ha aportat 4.500 euros. L'Ajuntament ha aprofitat també per fer altres millores a l'equipament, com la instal·lació d'una font i arreglar el marcador electrònic del camp. En total, l'Ajuntament hi ha fet una inversió de 26.000 euros, del pressupost ordinari del 2014.

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha assenyalat que "feia dos anys que lluitàvem per disposar d'aquest espai, que ens feia falta". Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que, amb aquests dos mòduls nous, la PB Sant Cugat "millorarà la qualitat d'atenció als seus usuaris i socis".


Els dos nous mòduls. FOTO: Lali Puig

Un nou projecte?
A les dues pistes poliesportives ubicades al barri de Sant Francesc s'hi podria instal·lar gespa artificial. Aquesta és una de les opcions en les quals treballa la regidoria d'Esports, tot i que Mercè Conesa ha explicat que només són "converses" amb la PB Sant Cugat i que es definirà "en les pròximes setmanes". Si finalment aquest projecte es tirés endavant, l'escola de prebenjamins de l'entitat passaria a entrenar a Sant Francesc i alliberaria, així, espais a Can Magí.

En aquesta línia, Josep Maria Félez ha ressaltat que aquesta "és una iniciativa pròpia de l'alcaldessa i pensem que la PB Sant Cugat ho pot gestionar molt bé".

L'acte també ha comptat amb la presència de Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Eloi Rovira, coordinador d'Entitats Esportives de l'Ajuntament; Joan Carles Galofré, vicepresident de la PB Sant Cugat; Pep Villar, gerent de les Escoles de Futbol Hristo Stòitxkov, i Antonio Sánchez, director tècnic esportiu de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov.

 
Comentaris

Destaquem