L'Ajuntament reubica el Futbol Sala Sant Cugat i Escola de Patinatge a La Guinardera

El regidor d'Esports de l'Ajuntament els ho ha comunicat en una reunió amb els clubs esportius

El regidor d'Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha fet públic aquest dijous, 18 de maig, al vespre, a la Sala Heura de l'Ajuntament, en una sessió informativa amb els clubs esportius de la ciutat que el Futbol Sala Sant Cugat i l'Escola de Patinatge (EPA) de Sant Cugat seran els clubs que, finalment, deixaran d'entrenar i jugar al Pavelló 3 (FS Sant Cugat) i Pavelló 2 (EPA Sant Cugat) de la ZEM Rambla del Celler per iniciar la pròxima temporada, 2017-2018, al nou pavelló de la ZEM La Guinardera.

Així, serà el Club Handbol Sant Cugat l'entitat que no haurà de marxar del Pavelló 3. Al Pavelló 1 hi continuaran entrenant i jugant els seus partits la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat; al Pavelló 2, el Patí Hoquei Club Sant Cugat; al Pavelló 3, el Club Handbol Sant Cugat i com a novetat també ho farà el Club Handbol Valldoreix (deixarà de fer-ho al Pavelló de Valldoreix).

Equips del CV Sant Cugat, a La Guinardera

L'Escola de Patinatge Artístic (EPA) de Sant Cugat deixarà el Pavelló 2. FOTO: Lali Puig

A la ZEM La Guinardera també hi entrenaran equips del Club Voleibol Sant Cugat, mentre que l'EPA Sant Cugat també disposarà d'una franja horària un dia a la tarda al Pavelló 2. La regidoria d'Esports també podria utilitzar el pavelló municipal de la Floresta que, segons l'Ajuntament, disposa d'horaris d'entrenaments lliures, per als clubs que ho puguin necessitar.

Rovira: "És la proposta que beneficia en una gran part als clubs"

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat que la nova distribució dels espais esportius dels clubs "és una proposta molt treballada tècnicament per poder treure el màxim rendiment a cada instal·lació esportiva municipal i que tots els clubs puguin desenvolupar el seu projecte esportiu amb les màximes garanties i amb la qualitat més gran possible". "De les diferents propostes que hi havia, la que hem triat és la que beneficia en una gran part als clubs", ha explicat.

Respecte a la reubicació del Futbol Sala Sant Cugat i l'EPA, Rovira ha afirmat que "sabem que la gestió d'un canvi d'aquesta magnitud no és fàcil, però per arribar fins aquesta proposta ha sigut molt complicat, hem hagut de fer moltes reunions per avaluar els pros i els contres".

Segons Rovira, l'Ajuntament ha utilitzat tres tipus de criteris a l'hora de prendre aquesta decisió: criteris tècnics, necessitats que han traslladat les mateixes entitats i criteris de gestió i optimització.

Autobús a la ZEM La Guinardera

Eloi Rovira ha assenyalat que "la densitat d'esportistes a la Guinardera és molt gran i intentarem facilitar transport públic en hores punta que arribi a La Guinardera des del centre". L'Ajuntament estudia si l'autobús serà de pagament o gratuït. Cal recordar que en aquests moments a la ZEM La Guinardera ja hi ha tres clubs: el Club de Rugby Sant Cugat, la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i la penya del RCD Espanyol, Pericos de Sant Cugat.

El pavelló, en marxa al setembre

Segons l'Ajuntament, les obres del nou pavelló que s'està construint a la ZEM La Guinardera finalitzaran abans del previst. "El termini d'obres s'acabava a l'agost per començar la nova temporada al setembre, però l'evolució de les obres ha estat molt favorable, sense retards, i és molt possible que l'Ajuntament faci la recepció de les obres abans del termini previst, a finals de juny o principis de juliol".

 
Comentaris

Destaquem