L'alcaldessa es compromet a obrir el local social del pavelló de la ZEM La Guinardera

Ho ha anunciat en la presentació dels equips del Futbol Sala Sant Cugat

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha anunciat aquest divendres, 5 d'octubre, a la nit, durant la presentació dels equips del Futbol Sala Sant Cugat que l'Ajuntament condicionarà l'espai social, en desús, que hi ha al pavelló de la ZEM La Guinardera per fer-ne ús.

Fortuny: "Obrirem el local social del pavelló"

Després de la presentació, Fortuny ha explicat als mitjans que "aquesta mateixa setmana hem tingut una reunió amb el FS Sant Cugat i vull felicitar el seu president i a les persones que el van acompanyar perquè van venir molt preparats a la reunió, no només amb els punts identificats sinó desenvolupats i justificats. Vam acordar dos aspectes amb els quals ens posàvem a treballar de manera immediata: els ajustos en l'autobús que porta els esportistes a la ZEM La Guinardera i en l'espai del local social, un espai que pensem que pot donar resposta a necessitats d'aquest club. Qualsevol club si té un espai per desenvolupar tasques socials i de cohesió és necessari. No tots els clubs el poden tenir, però aquí, tenint en compte la distància i que l'espai el tenim ens hem posat a treballar conjuntament per fer-ho possible".

Rovira i Palau fan les paus

Durant els parlaments de l'acte, l'alcaldessa va demanar a Eloi Rovira, regidor d'Esports, i a Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, que a partir d'ara les relacions siguin bones. Els va demanar que s'abracessin en un gest de pau. "Des de la discrepància que hi ha hagut, però sense conflictes i des del respecte s'enforteixen els projectes", ha declarat Fortuny.

Palau: "Intentarem que es recuperi el diàleg entre l'Ajuntament, la regidoria d'Esports i el FS Sant Cugat"

Palau ha explicat als mitjans que amb el trasllat del club a la ZEM La Guinardera, "ha estat un any molt dur. El trasllat va ser molt dur i complicat. Durant la temporada s'ha anat estabilitzant. Hem sobreviscut a un canvi difícil i això ens dona motivació per continuar. Pel club va ser un moment difícil i l'hem superat". També ha dit que "el futbol sala és un esport que ha estat apartat i que ha de tenir el mateix tracte que la resta d'esports de la ciutat". Amb tot, Palau ha explicat que "crec que hi ha bona sintonia amb l'Ajuntament. Intentarem que es recuperi el diàleg entre l'Ajuntament, la regidoria d'Esports i el FS Sant Cugat. Creiem, esperem i desitgem que com molt bé ha dit l'alcaldessa ens hem d'entendre, cadascú amb els seus punts de vista però amb diàleg".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem