L'aleví del Pins, subcampió de Catalunya de voleibol escolar

El primer equip de l'escola Pins del Vallès s'emporta la plata al Campionat de Catalunya de voleibol escolar

El CEIP Pins del Vallès va participar en el Campionat de Catalunya de Voleibol Escolar que es va dur a terme el dissabte, 28 de maig, a Sant Esteve Sesrovires i es va acabar emportant la plata. Després de guanyar la lliga escolar de Sant Cugat, les jugadores de l'aleví A no van dubtar i van aconseguir la segona plaça, per darrere de l'equip de l'escola Clavé, de Lleida.

Al campionat hi jugaven 6 equips, dividits en dos grups. Al grup del Pins hi havia una escola de Vilafranca i el CV Lloret; a qui van guanyar per 3 sets a 0. La final la varen jugar contra l'escola Clavé, que varen perdre per 3 sets a 0, i que segons Paula Aira, entrenadora del Pins A, eren molt altes i tenien molt nivell.

Les jugadores

L'equip el formen 8 jugadores: 4 alumnes de 5è de primària (10 anys) del Pins, la Sofia Andrada, la Laia Garcia, la Lucia Marfà i la Ruth Morató; i 4 de 6è (11 anys), la Laia Fernández, la Laia Guillamet, la Judit Massip i la Mireia Ramos. Aquestes darreres entraran a formar part del Club Voleibol Sant Cugat la temporada vinent, quan entrin a categoria infantil.

Una temporada molt intensa

A l'inici de la temporada, poc que s'esperava ningú que arribarien tan lluny. La lliga escolar de voleibol santcugatenca està formada per 25 equips, tots amb bon nivell, i guanyar-la no és gens fàcil. Paula Aira esmenta el gran treball que s'ha fet enguany: "Una temporada increïble, i un equip molt maco." Remarca el gran grup que han fet entre les jugadores, i el gran suport de les famílies.

Demà dimarts es durà a terme la celebració oficial, on les campiones oferiran el títol de lliga i el de subcampiones de Catalunya a la direcció de l'escola Pins del Vallès.

 
Comentaris

Destaquem