L'aleví femení de voleibol de l'escola Pins del Vallès, campió de Catalunya escolar

Les de Sant Cugat han guanyat la lliga regular i la Final Territorial i Nacional dels Jocs Esportius Escolars

L'equip aleví femení de voleibol de l'escola Pins del Vallès és el nou campió de Catalunya escolar, després d'imposar-se en la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que s'ha desenvolupat aquest dissabte, 27 de maig, a Lleida. D'aquesta manera, les de Sant Cugat han superat el subcampionat que van aconseguir la temporada passada, la 2015-2016, en la Final Nacional de Voleibol dels Jocs Esportius Escolars. En la final, el Pins del Vallès ha derrotat (3-1) al CE Claver B de Lleida, i en el seu grup ha fet el mateix amb el CE Claver A, equip que el va guanyar en la final de la temporada passada, per 3 sets a 2 (11-7 al tie-break); al CPE Taradell (4-0) i al CV Martorell (3-1). En aquesta Final Nacional hi han jugat 8 equips.

Paula Aira: "Ha estat una temporada increible"

Paula Aira, entrenadora d'aquest equip del Pins del Vallès, ha assegurat que "ha estat una temporada increible per a totes. Sabíem que teníem un bon equip, però també ha estat molt important el gran grup de jugadores que s'ha fet, amb una cohesió de grup molt gran. Aquest no només és el triomf de l'equip, també ho és el de tots els pares i la gent que ens ha ajudat durant tota la temporada".

Campiones, també, de la Final Territorial

Després de guanyar amb claredat la lliga regular escolar entre 12 escoles participants, també es va imposar en la Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars, que es va fer el dissabte 20 de maig, al pavelló de Valldoreix. En la final, el Pins del Vallès va superar el Vilanova i la Geltrú per 4 sets a 0. En la lliga regular escolar ha guanyat els més de 20 partits que ha jugat, i només ha cedit 3 sets.

Les protagonistes d'aquest èxit

Les 11 jugadores que aquesta temporada, 2016-2017, han aconseguit guanyar la lliga regular, la Final Territorial i la Final Nacional han estat Ruth Morato, Sofia Andrada, Carla Ibáñez, Olivia Andrada, Laia Puigneró, Laia Garcia, Sílvia Garcia, Laia Garay, Júlia Merino, Lucía Marzá i Sara Iparraguirre.

Paula Aira, de 19 anys, ha complert la seva tercera temporada entrenant al Pins del Vallès, i enguany també ha dirigit l'infantil T del DSV Club Voleibol Sant Cugat, entitat en la que ha jugat 7 temporades. En la campanya anterior, la 2015-2016, va decidir deixar de jugar per centrar-se en la tasca d'entrenadora. Quan va marxar jugava a l'equip juvenil de 2a Divisió.

Rep el Premi Esforç

L'equip aleví femení de voleibol de l'escola Pins del Vallès ha rebut aquest divendres, 26 de maig, durant la 36a Festa de Cloenda de la Fase Local (Sant Cugat) dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, una distinció en valors, el Premi Esforç.

 
Comentaris

Destaquem