L'EMD de Valldoreix, nou patrocinador del paratriatleta Dani Nafría

L'Entitat Municipal Descentralitzada donarà suport econòmic al valldoreixenc per participar en dues proves: La Rioja Bike Race i el Campionat d'Espanya

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix és nou patrocinador del paratriatleta Dani Nafría. Amb una col·laboració econòmica de 1.000 euros, l'EMD ajudarà al valldoreixenc a competir en dues proves: La Rioja Bike Race i el Campionat d'Espanya.

L'11 i 12 d'abril, a Deltebre, Nafría competirà en el Trilimit, una competició en la que haurà de nedar 1.900 metres, fer 90 quilòmetres en bicicleta, i 21 quilòmetres corrent. Ho farà per segon any consecutiu, però enguany en la categoria de mig ironman (half). Al 2014 ho va fer en sprint. El segon campionat de nivell en el que prendrà part el valldoreixenc serà en La Rioja Bike Race, del 14 al 17 de maig. Finalment, el 28 de juny participarà al Campionat d'Espanya, a València, amb l'objectiu "de lluitar per pujar al podi".

Nafría, agraït amb l'EMD de Valldoreix

Dani Nafría, que competeix amb el club Where is the limit?, ha agraït el suport "que des del primer contacte" ha rebut de l'EMD de Valldoreix. El paratriatleta, de 26 anys, ha explicat que "la falta de recursos econòmics" li han privat inscriure's a la Titan Desert, però que al 2016 "ho tornaré a intentar".

Josep Puig: "Nafría és una persona lluitadora"

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, ha assenyalat que "Dani Nafría es va adreçar a nosaltres per explicar-nos els seus projectes esportius, i li volem donar el nostre màxim suport possible. És una persona lluitadora". Puig també ha avançat que des de l'EMD ajudaran a Nafría perquè al 2016 trobi els recursos necessaris per córrer la Titan Desert, al Marroc.

Aquesta és la segona vegada que, recentment, l'EMD de Valldoreix esponsoritza un esportista de Valldoreix. El primer va ser l'esquiador Pol Carreras.

L'acte de presentació del patrocini s'ha fet aquest dilluns, 9 de març, a la Sala de Plens de l'EMD de Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem